Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lassabban is ki tud alakulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Humorzsa kérdése:

Lassabban is ki tud alakulni nagy szerelem? Az is olyan "igazi" lesz, mint a mindent elsöprő, első látásra történő?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor kedvelitek egymást, de nem az volt, hogy első látásra már odáig vagytok egymásért és legszívesebben el sem engednétek egymást az első perctől kezdve, hanem nagyon tetszetek egymásnak, mindenféléről el tudtok beszélgetni órákig és szép lassan egyre több időt töltenétek a másikkal és mindent megosztanátok vele.

2023. okt. 4. 10:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tapasztaltam, hogy ami hirtelen jött és mindent elsöprő volt, az ugyanolyan hirtelen el is múlt pár éven belül.

A jelenlegi párommal eleinte csak szex volt, aztán minél több időt töltöttünk együtt, annál jobban éreztük, hogy egymást akarjuk, végül óriási szerelem lett belőle és 8 év után is mindketten úgy érezzük, hogy ez egyre inkább mélyül.

2023. okt. 4. 10:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tök jó hallani ezt! Nekem eddig egyszer volt egy első látásra kialakult nagy szerelem, ami aztán két év után véget is ért, túl különbözőek voltunk, és ezért reménykedtem, hogy ilyennél, ahol lassabban alakul ki, legalább jól is meg tudjuk ismerni a másikat, és mondjuk már előbb rájönni, ha valami miatt nem passzolnánk, ami az első látásra kialakulónál fel sem tűnik olyan szinten hirtelen a rózsaszín ködben van az ember olyankor.
2023. okt. 4. 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első szerelem az első látásra durr bele... volt. A mostani a lassan alakuló. Mivel csak ez a kettő volt/van, össze tudom hasonlítani. Ezt valahogy intimebbnek, mélyülőbbnek érzem.
2023. okt. 4. 10:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez bíztató, én csak előbbit tapasztaltam, ezért ijedtem meg kicsit, hogy akkor ez most nem lesz jó?! Pedig nagyon tetszik külsőre és belsőre is a srác :)
2023. okt. 4. 10:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon tetszik külsőre és belsőre is, az szuper! :-)

Nekem pl. külsőre az első volt Number1, a mostani tök más típus, és a személyisége fogott meg, aztán szerettem meg a külsejét.

Hajrá!

#3 vagyok

2023. okt. 4. 10:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Nektek meg a továbbiakban is sok boldogságot kívánok! :)
2023. okt. 4. 11:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 5 év után alakult ki, és életem (életünk) eddigi legjobb kapcsolata. Igaz, most épp van egy kis mélypont (nem részletezném, de nem összeveszés, vagy ilyesmi... anyagi gondok, családi gondok, betetgségek), de ha sikerül ezt átvészelnünk, akkor 100%, hogy minden rendben fog menni a továbbiakban is.
2023. okt. 4. 11:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Kívánom, hogy minél hamarabb túl legyetek a nehézségeken és minél hamarabb minden újra rendben legyen!
2023. okt. 4. 11:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Persze ki tud alakulni, de szerintem jobb a kapcsolat, ha hamar alakul ki, nem is első látásra, de mondjuk pár randi után. Barátnőm pl úgy járt hogy 5 hónapig udvarolt neki a csávó de ő nem akart vele járni, tetszett neki mondjuk de nem látta a közös jövőt. Aztán szép lassan megszerette. Tehát nem villámcsapásként belé szeretett, hanem megszerette a sok ostromolás alatt. Szerintem ez nem jó. Kell az elején a tűz, a szenvedély, a szerelem, nem a megszeretés hanem a LÁNGOLÓ SZERELEM, mert ez adja meg az alapot a később kialakuló szeretetnek.
2023. okt. 4. 11:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm/köszönjük! :-)

#3 #5 vagyok

2023. okt. 4. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!