Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Humorzsa kérdése:
Lassabban is ki tud alakulni nagy szerelem? Az is olyan "igazi" lesz, mint a mindent elsöprő, első látásra történő?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor kedvelitek egymást, de nem az volt, hogy első látásra már odáig vagytok egymásért és legszívesebben el sem engednétek egymást az első perctől kezdve, hanem nagyon tetszetek egymásnak, mindenféléről el tudtok beszélgetni órákig és szép lassan egyre több időt töltenétek a másikkal és mindent megosztanátok vele.2023. okt. 4. 10:01
11/14 anonim válasza:
Elsőre szimpátiát éreztem és vonzalmat. Valahogy a kisugárzása megfogott. Aztán ahogy egyre jobban megismertem (közös társaságban), úgy egyre érdekesebbé vált számomra, fél év alatt. Akkor jöttünk össze és szerettem bele egyre jobban, egyre elmélyültebben. És ebből olyan kötelék lett, amit az utána következő viharok, távolság és semmi nem tudott elszakítani, pedig minden adott lett volna hozzá.
12/14 anonim válasza:
Nekem 2 volt. 1 ikbe se szerettem bele de szerettem oket.1 sonel klappolt minden de nem volt olyan mindent elsopro a kemia. 2 iknal hatalmas kemia de nem passzoltunk+ő nem volt szerelmes belem es ez huzott vissza h en se szeressek bele.igy megrekedt a steretem de nem szerelemmel résznél reszemrol. Egyebkent a 2 ikba beletudta. Volna szeretni ha ez a 2 probléma nem all fent
13/14 anonim válasza:
12 de nem értem, ha ő nem volt szerelmes beléd, akkor miért nem szakítottál előbb? Biztos reménykedtél, de ilyesmiben nincs apelláta. Ha fél év nem elég valakinek, hogy szerelmes legyen belém, akkor szakítunk. Eddig 2x volt ilyen. A mostani párommal jobban alakul! :) De most én vagyok a kevésbé nyomulós, eddig nőként mindig én udvaroltam kb. Fárasztó is volt.
14/14 anonim válasza:
Nem remenykedtem, tisztaba voltam vele ha fel ev utan nem szereett belem eztan sem fog. De jol ereztuk magunkat ezert nem szakitottam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!