Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig éri meg menni valaki után, ti meddig mennétek/mentetek el?
Ameddig adja a jelet h érdemlem
Lehet akivel ismerkedsz kicsit vissza húzódott. Nem ugrik egybol fejest semmibe ?!?!
Bocs.,így a kérdés alapján ezt szeretem le
4. A női nem az NEM. Most te megerőszakolsz valakit mert elsőre nemet mond a szexre de szerinted igazából benne lenne csak még nem biztos benne vagy mi van?
Én nő vagyok és hát a legtöbb amíg elmentem és ezt szégyellem is utólag de csak 18 éves voltam, hogy többször ráírtam egy buliban megismert srácra, aki láthatóan full nem akart tőlem semmit, de ilyeneket írtam neki hogy vele álmodtam :D Elég lett volna egyszer ráírni és észrevenni, hogy 2 nap múlva válaszol csak és hagyni a f.aszba.
Az én történetem🙂
A nejem 2 kis gyerekes elvált nő volt és harcolt ,hogy a kapcsolat ami levél írásón túl, semmi nem volt, fennmaradjon. Én féltem, mert mindenki riogatott a 2 gyerekkel. A kitartó próbálkozásnak a következménye, hogy egy boldog házasságban élünk 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!