Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy felkeltettem az érdeklődését? Mit kéne tennem? Sajnos bátortalan vagyok az ilyen dolgokban.
Szia! Szerintem nem kell közvetítő. Szólítsd meg. Esetleg valaki munkahelyi témával kezdj, ami átmehet abba, hogy meghívod valamire.
Hajrá!
40/N
#2 Igen, nekem ez jön le abból, amit írtál :-)
#1 vagyok
Szerintem ez csak annyi, hogy nincs rutinod a társasági életben. Jó lett volna olyan programokon részt venni, vagy olyan munka/hobbi/bármi, ahol nemtől függetlenül embereket kell megszólítani. Akkor lenne egy alaprutinod ebben, és kialakulna egy rögtönzés is.
Én azt mondanám, hogy próbálj meg otthon nyugiban összegyűjteni panelkérdéseket, és témákat. Vagy keress rá a neten ilyesmikre. Tárazz be ilyenekkel.
Példa: egyszercsak ráköszönösz, hogy:
- Helló xy vagyok, te vagy ugye a z rokona jól tudom?
- Igen
- Na és eddig hogy tetszik a munka? A rokonodnak egész jól bevált, te hogy érzed magad itt?
Ha nem jut eszedbe új kérdés, akkor kérdezz vissza valamire. Vagy esetleg erősítsd meg, hogy te hogy éltél meg dolgokat, te is így látod, tök jó. Én utalnék neki beszélgetés közben is, hogy bizonyos dolgokra gondoltál hogy visszakérdezel, vagy felveted, de nem akarsz tapintatlan lenni.
Ha nem vagy rutinos, eléggé para tud lenni egy ilyen kezdeményezés, tudom. De igazából azt kellene alapból begyakorolnod egy semleges helyzetben is, hogy tudj a semmiről is beszélni, témákat feldobni, tehát "vezetni" az eseményeket. Ez egyszerűbb, mint amilyennek gondolod, szerintem a paneltémák gyűjtésével kezdd, ha csak 5-6 ilyet témát észben tartasz, onnan már el lehet indulni. Ha kifogysz, akkor mesélsz magadról. :) Nem bonyolult, gyakorolni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!