Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben sokkal közvetlenebb, írásban inkább semlegesebb, bátortalan. Miért?
Figyelt kérdés
2-3 hete ismerjük egymást a lánnyal. Élőben sokat mosolyog, közvetlen, meg-megérint, kérdezte hogy találkozunk-e még majd, tök jól elvoltunk. De amikor messengeren írásban beszélünk akkor mégsem küldd még egy szivet se, nem reagál arra se hogy én azt írom neki hogy mennyire hiányzott nekem. Olyan semlegesebbnek tűnik ami tök idegesítő. Miért?2023. aug. 31. 11:26
1/11 anonim válasza:
Ez jobb, fordítva gáz
Talalkozz vele sokat :)
2/11 anonim válasza:
De ilyenkor miért kellene neki szívezni és miért írod neki azt, hogy mennyire hiányzott? Alig ismeritek egymást.
3/11 anonim válasza:
2-3 hete ismeritek egymást. Miért kellene szívecskéznie? És hogy hiányozhat valaki akit alig ismer?
Hány éves vagy? Ez tini kategória.
4/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Élőben tök jól elbeszélgetek bárkivel, írásban valahogy nem vagyok annyira jó.
5/11 anonim válasza:
Mert írásban nem igazi, lehet ő inkább élőben szeret ismerkedni.
6/11 A kérdező kommentje:
Mert hiányzik basszus. Különben miért írnám? Nem vagy 15 éves...
2023. aug. 31. 12:57
7/11 anonim válasza:
Akkor találkozzatok minden másnap
8/11 anonim válasza:
Nem mindenki szeret pötyögni, a párom is ilyen. Élőben hajnalig tudunk dumálni mindenről, messengeren meg “👍” vagy “🙂” (esetleg “igen”/“nem”) a válasza mindenre. :D nem szeret írogatni.
Ha élőben érdeklődő és jó fej a csaj, akkor ezen nem kell szerintem aggódni.
9/11 anonim válasza:
Tehát kellemes időtöltés, ha veled van. Ha meg nincs veled, akkor közömbös.
Az eddigi tapasztalatom, hogy akivel döcög az ismerkedés, meg nem mutat érdeklődést, azt jobb is hagyni.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk engem elijesztene, ha valaki 2-3 het utan azt irna, hogy hianyzom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!