Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » öreg vagy csak lusta, esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

öreg vagy csak lusta, esetleg bátortalan az új szerelemhez?

Figyelt kérdés

egymásba szerettünk egy pasival (én 35, ő 41) kapcsolatban él (amiben nem érzi jól magát és boldogtalan saját elmondása alapján), azt mondja, szerinte már nincs ereje az újrakezdéshez, öregnek érzi magát hozzá, a mostani párjával már több mint 5 éve vannak együtt, ezt nem dobná ki az ablakon.

de egyébként meg azt mondja, szeret engem.

mit tegyek?

2016. szept. 15. 02:02
 1/6 Fish1 ***** válasza:
67%

Semmit. Ezt neki kell eldöntenie, hogy pancsol tovább a langyos posványban vagy kilép és új életet kezd jobb lehetőségekkel.

Valószínűleg a megszokást nem akarja elengedni, vagy fél a változástól, vagy simán csak gyáva kilépni.

Szerintem egy ember 60-65 évesen se öreg ahhoz, hogy valami újba kezdjen. Ez csak kifogás.

2016. szept. 15. 03:27
 2/6 A kérdező kommentje:

úgy értem a "mit tegyek?"-et, hogy:

1. várjak rá?

2. szakítsam meg vele a kapcsolatot?

3. legyek a szeretője?

2016. szept. 15. 03:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha benyalod ezt a sablon szöveget, hogy nem akar kilépni a rossz kapcsolatából, de téged szeret, akkor mindenképp legyél a szeretője!

Főleg úgy, hogy nem arról van szó, hogy az elmúlt 15 éve húzták le együtt, hanem hogy 5 évet. Ebből nekem pont az jön le, hogy ennek a pasinak 41 éves koráig nem volt még egy normális, tartós kapcsolata, elég valószínű, hogy nem is alkalmas rá.

Ha van egy kis eszed, és nem szeretnél évekig a szeretője lenni, akkor a 2.

Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és oldja meg ő az elcseszett kis életét úgy, ahogy akarja. Te ne bonyolítsd a tiédet azzal, hogy egy kapcsolatban élő pasi szeretője leszel.

Várni rá tökéletesen felesleges, elvégre konkrétan megmondta, hogy akkor se lép ki, ha te ott vagy neki. Ha kilépsz a képből (magyarán nem lesz veled rendszeres szex), akkor pláne nem lép.

Mondani mindenki tudja, hogy szeret, de ez a pasi egyáltalán nem úgy viselkedik.

A legjobb teljes mértékben hátat fordítani neki, és új kalandok után nézni, ahol esélyed is van a boldog végkifejletre. Nem akarlak elkeseríteni, de te sem leszel már fiatalabb, és nincs értelme éveket ölni olyan kapcsolat LEHETŐSÉGÉBE, amiből már most látszik, hogy semmi nem lesz.

2016. szept. 15. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

5 év! Az azért nem egy élet.

41 éves! Az még azért nem olyan öreg.

Rossz a kapcsolata, de nem akar kilépni: Sablonszöveg.

Mit tegyél? Ha időt akarsz pazarolni és megalázkodni, mindenképp legyél a szeretője. Vagy hagyd a francba és lg találsz normális férfit.

2016. szept. 15. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg gyava. Oreg?! Kifogas. Gyereke gondolom nincs, azt irtad volna. En nem varnek, valasztas ele állítanám, vagy o, vagy en. Ha ugy szeret, engem valaszt. Ha nem szeret annyira, minek pazaroljam ra az eveimet? (35/N)
2016. szept. 15. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja lematadt: szereto szintre sosem sullyednek. (35/N)
2016. szept. 15. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!