Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
öreg vagy csak lusta, esetleg bátortalan az új szerelemhez?
egymásba szerettünk egy pasival (én 35, ő 41) kapcsolatban él (amiben nem érzi jól magát és boldogtalan saját elmondása alapján), azt mondja, szerinte már nincs ereje az újrakezdéshez, öregnek érzi magát hozzá, a mostani párjával már több mint 5 éve vannak együtt, ezt nem dobná ki az ablakon.
de egyébként meg azt mondja, szeret engem.
mit tegyek?
Semmit. Ezt neki kell eldöntenie, hogy pancsol tovább a langyos posványban vagy kilép és új életet kezd jobb lehetőségekkel.
Valószínűleg a megszokást nem akarja elengedni, vagy fél a változástól, vagy simán csak gyáva kilépni.
Szerintem egy ember 60-65 évesen se öreg ahhoz, hogy valami újba kezdjen. Ez csak kifogás.
úgy értem a "mit tegyek?"-et, hogy:
1. várjak rá?
2. szakítsam meg vele a kapcsolatot?
3. legyek a szeretője?
Ha benyalod ezt a sablon szöveget, hogy nem akar kilépni a rossz kapcsolatából, de téged szeret, akkor mindenképp legyél a szeretője!
Főleg úgy, hogy nem arról van szó, hogy az elmúlt 15 éve húzták le együtt, hanem hogy 5 évet. Ebből nekem pont az jön le, hogy ennek a pasinak 41 éves koráig nem volt még egy normális, tartós kapcsolata, elég valószínű, hogy nem is alkalmas rá.
Ha van egy kis eszed, és nem szeretnél évekig a szeretője lenni, akkor a 2.
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és oldja meg ő az elcseszett kis életét úgy, ahogy akarja. Te ne bonyolítsd a tiédet azzal, hogy egy kapcsolatban élő pasi szeretője leszel.
Várni rá tökéletesen felesleges, elvégre konkrétan megmondta, hogy akkor se lép ki, ha te ott vagy neki. Ha kilépsz a képből (magyarán nem lesz veled rendszeres szex), akkor pláne nem lép.
Mondani mindenki tudja, hogy szeret, de ez a pasi egyáltalán nem úgy viselkedik.
A legjobb teljes mértékben hátat fordítani neki, és új kalandok után nézni, ahol esélyed is van a boldog végkifejletre. Nem akarlak elkeseríteni, de te sem leszel már fiatalabb, és nincs értelme éveket ölni olyan kapcsolat LEHETŐSÉGÉBE, amiből már most látszik, hogy semmi nem lesz.
5 év! Az azért nem egy élet.
41 éves! Az még azért nem olyan öreg.
Rossz a kapcsolata, de nem akar kilépni: Sablonszöveg.
Mit tegyél? Ha időt akarsz pazarolni és megalázkodni, mindenképp legyél a szeretője. Vagy hagyd a francba és lg találsz normális férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!