Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak a szerelemhez fontos a sex?
Úgy értve,minden stimmel. Kedvel nagyon. Sex még nem volt.
De ha lessz és azis tetszik neki ,akkor nagyobb esélly van arra hogy elörébb lépjünk.
Én 26 ,a férfi 38.
Ilyen helyesírással elképzelhető.
24/F
26 éves nőként valami igényesség lehetne benned a saját magad által leírt dolgokra, elvégre nekünk az az első benyomás rólad. Így egy közepesen igénytelen nő képét fested le előttünk. Hogy így milyen férfit vonzhatsz be, azt nem tudom, de valószínűleg nem a legértelmesebbet, ergo elképzelhető, hogy neki fontosabb a szex, mint amúgy egy 38 éves férfinak.
Szóval, helyesírás -> szex, hogy jobban kifejtsem a gondolatmenetemet.
Köszönöm.
24/F
Elárulom: a nőknek is fontos. Mármint az egészséges szexualitású nőknek. Én nőként nem tudnék olyanba szerelmes lenni, akivel nem működik a szex, és akivel meg jól működik, azzal valóban előbbre lendíti a kapcsolatot. A szex egy nagyon fontos tartópillére a párkapcsolatnak.
Viszont szólok, hogy ha NEKED a szex csak egy eszköz a férfi megtartására, és te magad nem élvezed, várod, akkor nem valószínű, hogy a párodnak jó lesz.
Ez kicsit bonyolultabb és öszetettebb. Nem részletezem ,mert írhatnék egy regényt.
Nem vagyok csunya,jó az alakom,adok magamra. Magánnyomozó a szakmám. Jól élek. Nekem ez elég,mindent előteremtek magamnak. Az sem jó benyomás ,hogy kötekszel. ;)
A férfi akiről szó van,hát sok nő öszetehetné a kezét. Ismerem elég jól,nem csak a sexre megy. És nem a sexel akarom megfogni.
És tudom ,nekem is fontos és elengedhetetlen a jó minöségű sex.
Csak türelem kell hozzá ,mármint a férfihez,bonyolult ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!