Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ugrasszam ki a nyulat a bokorból?
“Érdemes féltékennyé tenni?”
- Az én legnagyobb platóimnal anno ez volt az utolsó csepp, amiért ttoketlen volt, nem lépett és ennél a gyerekes pontnál, amikor ilyet csinált, le is írta magát nálam a viselkedésével. Azóta ki is ábrándultam.
- másik pasi példája,akihez nem ennyire erősen vonzódtam, de azért volt valami a levegőben mindig: rajta nem is láttam, hogy vonzódik hozzam.. igazából nem hazudok, fele ennyi jelét nem mutattam felé, mint az első, felénk srácnál, - azt is önkéntelenül, nem kezdtem ki vele, hiszen nem is gondoltam volna, hogy ő is vonzódik.
Mégis, meglepetésemre utóbbi pasi szinte a semmiből kezdeményezett... Egyszeruen levágta rajtam már ennyibol is. Ezzel meg ugye felszította bennem is a tüzet, hiszen nem tudtam, hogy ő többet is akarna eddig. Utóbbi eleve magabiztosabb, dominánsabb, ami már önmagában kitétel egy férfinél, de hogy egy mulya, csak játszmázni merő férfi csak leírja magát egy értelmes nőnél, az is biztos. ;)
"aki tetszik nekem és az észrevételeim alapján ez kölcsönös"
Ha felnőtt lennél, akkor te kezdeményeznél valami komolyabbat és nem játszmáznál.
Szóval nézitek egymást.
Mi lenne, ha szóba is állnátok játszmázás helyett? Kollégák szoktak beszélgetni, csak úgy.
Nem kell egyből érzelmeket belevinni, csak megteremteni az alapot egy kis flörtölésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!