Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ugrasszam ki a nyulat a bokorból?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam aki tetszik nekem és az észrevételeim alapján ez kölcsönös. Sajnos látom rajta hogy nagyon bátortalan. Hogy tudom bíztatani? Érdemes féltékennyé tenni? Fiúk! Ti voltatok ilyen helyzetben? Mi volt az amikor már nem bírtátok és határozott lépéseket tettetek a lány felé?2019. jún. 25. 23:14
11/12 anonim válasza:
"Érdemes féltékennyé tenni?" Ha olyan mint én, akkor abban a pillanatban el is vágnád magad. Szóba sem állnék veled. Miért nem kezdeményezel nála normálisan? Mi bajod lehet? Legfeljebb visszautasít...És?
12/12 anonim válasza:
8-as vagyok: tőlem már tegnap megkérdezte, hogy mi a baj, ede nem volt bátorságom megmondani az igazat, a munkára fogtam. Így most maradok tovább várakozó állásponton sajnos. De nagyon jól esett, mikor odajött és azt mondta, hogy tegnap sem néztem rá, tehát figyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!