Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nagy kérdés... létezik-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy kérdés... létezik-e férfi és nő között barátság? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy kedves barátom,akivel eddig minden két értelmű megjegyzést poénnak vettem és hasonlóan hülyülve is viszonoztam.

Egymás ügyes bajos kapcsolatait is kibeszéltük,akár tanácsokkal is elláttuk egymást.

Nemrég azonban úgy vettem észre,hogy féltékeny az aktuális udvarlómra és minap volt egy megjegyzése is amit tudok hova tenni. (Miért nem őt választom a többi hülye helyett és akkor megoldódna minden gondom.)

A másik pedig,hogy a furcsa hülyéskedés átcsapott ártatlannak tűnő,de egyre sűrűbb érintésekbe is. Hol a nyakamon,hol a derekamon, de már a combomon is volt...

Szóval én reagálom túl vagy mégsincs férfi és nő közt baráság?

Válaszokat köszönöm,

N/29

2023. okt. 4. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem NORMÁLIS emberek közt van férfi-nő barátság, de nyilván mindig keszbek olyanok, akik nem gondolják komolyan a barátságot, csak a bugyidba akarnak férkőzni.
2023. okt. 4. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kettő független egymástól. Lehet férfi-nő közt barátság, de az egyénektől függ. Az, hogy a te barátságod nem az, nem jelenti azt, hogy akkor a világon nincs ilyen.
2023. okt. 4. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen, pusztán szakmai volt az elején, napi kapcsolatban leveleztünk, majd a végén valami átfordult, a rólad álmodtam felé, annyira védtem, hogy ne legyen ilyesmi mert akkor tutti megszünik a szakmai kapcsolat, és hát igen, a hosszab ilyesmi kapcsolat előbb utóbb belebonyolodhat egy közelibb kapcsolatba.

Ha nem szeretnéd tovább, akkor a távolság egymástól megoldhatja, nálunk ez vált be, a napi kapcsolatból több hónapos szünet lett :-(

2023. okt. 4. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

Van, de csak akkor, ha egyik félnek sem izgató a másik teste.

Nekem volt több lány barátom, akikkel nagyon jó barátok voltunk évekig, amíg egy helyen laktunk. Egyiknek sem tartom a testét vonzónak. Így sosem merült fel bennem a barátságnál több.

Szerintem csak ebben az esetben lehetséges.

29/F

2023. okt. 4. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kifejtettem az oldalon erről a véleményemet, elég hosszadalmasan :)

Rövidre fogva (mert tényleg nagyon sok minden hangzott el), tömören én arra jutottam, hogy létezik.

28/F

2023. okt. 4. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Létezik.

Kérdés te miért hagyod, hogy taperoljon...Adod neki a jeleket rendesen.

2023. okt. 4. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, létezik. Csak az a helyzet, hogy ez a fazon neked soha nem volt a barátod. Csak játszmázik, hogy megdugjon.
2023. okt. 4. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem létezik.

Az egyik fél mindig többet akar.

A srác teljesen beléd van esve jelen esetben is.

2023. okt. 4. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Erről a témáról,itt fenn,én is többször kifejtettem a véleményemet.

Férfiként azt mondom,hogy szerintem létezik.

De...

Ha párkapcsolatban élsz egy nővel,és párodon kívül van egy lány/nő barátod

( aki tényleg csak haver)

Azt a barátságot a párod a nő, már nem fogja megérteni,az ellen a barátság ellen a párod küzdeni,harcolni fog.

Sőt egy idő után, válasz út elé fog állítani.

2023. okt. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!