Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik férfi-nő között barátság? Volt hogy több lett?
Figyelt kérdés
Szerintem hogyha megvan a teljes tisztelet és nincs semmilyen szexuális jellegű indítás, akkor miért ne? Van akinek van?2020. aug. 21. 11:56
1/15 anonim válasza:
Még ha van is, volt is szexuális indítás egykor valamikor akkor is lehet, ha értelmes emberekről van szó.
2/15 anonim válasza:
Évek óta vannak fiú barátaim. Eszembe se jutott máshogy tekinteni rájuk. Nekik igen, de az attól még barátság maradt, hiszen nem történt semmi. Azóta is ugyanolyan jóban vagyunk. 20L
3/15 A kérdező kommentje:
Hogyha fiúk részéről volt szexuális jellegű indítás, akkor az nem lehet sima és normális barátság, még akkor sem, ha nem történt semmi, mert ők nem sima barátként tekintenek rád. :)
2020. aug. 21. 12:04
4/15 anonim válasza:
3 Honnan tudod, hogy az adott nő részéről nem volt? Ezt sosem tudhatod.
5/15 anonim válasza:
Szerintem nincsen.
Jól példázza a 2-es válaszoló esete, hogy sok esetben az egyik fél állítja, hogy ők csak barátok, a másik felek meg majd elepednek a közelebbi kapcsolatért.
Hát ez nem barátág, ez sakkban tartás.
6/15 anonim válasza:
Szerintem meg az is baratsag, ha van vonzalom. Ertelmes felnottek ezt tudjak kezelni, attol meg, mert vonzo a masik, meg tudod allapitani, hogy nem ezert vagytok baratok, hanem mert vicces, jo fej a masik, jokat beszelgettek, nevettek, segitetek egymasnak, ha valaki tud valamiben, stb.
7/15 anonim válasza:
Nincs. A férfiak csak lesben állnak, mikor lehetne megdugni.
9/15 A kérdező kommentje:
Én próbáltam már megtartani egy ilyen barátságot, de a barátságnak mennie kellett, mert az adott férfi barát nem bírt magával.
2020. aug. 21. 12:41
10/15 anonim válasza:
Csak akkor, ha valamilyen szinten undorodnak egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!