Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik barátság férfi és nő között?
Vagy csak férfi...
De amúgy több a férfi mint női barátom. Szóval igen van.
Haverság vagy párkapcsolat létezik, barátság nem.
(A haverság nem egyenlő a barátsággal, a barátság sokkal közelebbi, szorosabb kapcsolatot jelent két ember között.)
Azt mondanám létezik,de az nagyon ritka,hogy egy hosszú ideig tartó férfi nő kapcsolatban mindkét fél csak barátságot érezzen.Sokszor az egyik észre sem veszi,hogy a másik eleped érte.De olyan is van,hogy kölcsönös a vonzalom mégsem képesek ezt egymás tudtára adni,vagy jól kifejezni.Esetleg lehet időben eltérő a vonzalom érzése.
Az a legritkább eset,hogy mindkét fél részéről csak őszinte,szoros,tartós barátság van.
Barátság csak az alábbi esetekben létezik férfi és nő között:
-a férfi meleg
-rokonok
-nincs meg a töke
Egyébként BARÁTSÁG nem létezik két egészséges, ellentétes nemű között.
Ahogy talán a 2-es válaszoló is írta, haverság igen, az létezhet. De az meg nem barátság.
A legjobb barátom (12 éve) pasi...szóval igen van...
Nem is nagyon jövök ki a lányokkal, olyan határozatlan hápi a legtöbb
Szerintem létezik,de az nagyon ritka.
Én személy szerint jobban szeretek lógni meg iszogatni fiúkkal.
Igaz 1-2 lány haverom van,de azokat is inkább fiúknak veszem a viselkedésük miatt.
Volt egy,ami inkább barátság volt,de rövid időn belül a csaj többet akart tőlem,de nekem nem jött be,ezt el is mondtam neki,hogy nem akarok barátságnál többet.Így ő magától később le is lépett.
Valószínűleg rosszul esett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!