Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik felnőttkori barátság férfi és nő között?
2 hónapja szakított velem a Társam (39 éves nő), és már a szakításkor is írogatott messengeren egy fickónak, aki történetesen a nénikém férje, bár 4 hónapja különélnek. A fickó egyértelműen meg akarja kapni a Társam, de Ő barátként tekint rá. Évek óta összejártunk, havonta egyszer társasjátékoztunk, együtt mentünk kirándulásokra, szóval van alapja a barátságnak. Bár a fickó mindig is mutatott érdeklődést a Társam iránt, letudtuk annyival, hogy "ez ilyen, mindenki iránt mutat "érdeklődést"".
Lehet-e ez barátság, vagy csak idő kérdése, hogy több legyen?
Miért nincs olyan, hogy igen, mindenféle több akarás nélkül?
Nem értem akik szerint nincs. Miért ne lehetne egy másik ember csak a személyisége miatt szeretni? Az hogy valaki ellenkező nemű, nem kéne azt jelentenie, hogy mindenképp dugni akarok vele.
Igen, létezik, és nem feltétlenül akar bárki is többet.
40N, akinek vannak férfi barátai
Hozzáteszem, naponta kb. 10x egyidőben vannak fent messengeren, és szó volt már közös programokról is, bár amennyire tudom, még csak két alkalommal találkoztak, és bár a fickó próbálkozott - bókolgat, utalgat "a többre" ,egyszer búcsúzáskor megölelte Őt - Ő viszonylag távolságtartó, kerüli a "necces" helyzeteket.
#4 Én még mindig szeretem, Társamként gondolok rá, és mindent megteszek, hogy ez viszonzott is legyen újra.
van ugye az hogy "az egyik mindig többet gondol bele a barátságba".
erre vannak olyan kivételek mint:
-mind2 ember a saját neméhez vonzódik
-kapcsolatban van mind2 (bár ez nem mindig ad okot, sajnos, arra, hogy egy ember ne nézzen meg másokat a párján kívül)
-nem tartják vonzónak a másikat egyáltalán (bár ha barátok, akkor a személyiséget vonzónak találják, máskülönben miért lettek barátok. és akkor is kialakulhat valami.)
szerintem megeshet, de ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!