Felnőttkori barátságok?
Nagyon furcsának találom, hogy az iskolák végeztével egyszerűen széthullottak az emberi kapcsolataim...hiába vállalom fel a szervező szerepét, akivel napi szinten a suliban hülyéskedtünk sem jön el és nincs kedvem már utánuk futni.
Van még valaki ilyen helyzetben? Hogy magányos de változtatna rajta a huszonéves korosztályban főként és Budapesten?
Pörög az élet, a munkahely új barátokat ad, a szomszédok új barátokká lesznek, a postás is lehet az új barátod, az iskola végeztével ahány sráccal jóba voltam, már mind szana szét vagyunk. (London, Szombathely, Pest), én meg falura költöztem.
Nem kell vágyni arra, ami nincs elérhető távolságban, helyette keress a környéken! :)
Ezt hívják érdekbarátságoknak.
Középsuli után ami társaságunk is szétment, egyetemi is.
Egy csajszival trtom rendszeresen a kapcsolatot, mi naopnta beszélgetünk, pedig már 1000km-re élek otthonról.
Hobbidnak megfelelő ismerettségi kör?
Mit csinálsz szabadidőben?
Merre laksZ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!