Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek jehovás a párja, de ő maga nem?
Figyelt kérdés
Elfogadtam a vallásást, ő azt, hogy én nem vagyok vallásos, mostanában sok a vita, mindig a szabad akarattal jön, ez náluk mit jelent? menjek a fenébe mert már nem akarja megoldani a gondokat csak simán elengedni? Alapvetően amikor ismerkedtünk nem tudtam hogy ő vallásos. De tetszett hogy olyan kis szelid gesztenye. Idő közben kiderült , hogy első párja vagyok és hogy vallásos. azt hittem végre találtam valakit, akivel passzolok, mert vallásos ember azért hamarabb gondolnám hogy hűséges. Aztán lebukott hogy társkeresőn nézelődik, de NINCS beregisztrálva, csak a hirdetés ahogy felugrik, ő végiggörgette. Naott megrogytam mert ugy voltam vele hogy erre mi szükség van ha szeretjük egymást. Emiatt azóta megy a vita , mert nem vagyok hibátlan és a bizalmam megingott, és folyton azzal jön hogy szabad akarat van és ha nem jó valami menjek. most nem tudom hogy ő a Bibliájukra támaszkodva lenne e ilyen laza,vagy szimplán szarik már bele az egészbe, csak azt tudom hogy total keszen vagyok, mert nem tudom hogy oldjam meg, annak ellenére is hogy hiába ő a "szent", mégse én nézegettem ilyen oldalt...illetve azzal van még megáldva hogy nekem vannak exeim, ő meg kitartó volt, és erős mert azzal akart elköteleződni aki majd végleges lesz, de mégse értem akkor miért engedne el..2023. szept. 17. 10:44
11/12 anonim válasza:
A vallás az emberiség legnagyobb rákfenéje! Éket ver az emberek közé, megosztja őket, mint a foci, hogy milyen drukker vagy.
12/12 anonim válasza:
Tobb Jehova Tanu ismerosom is van, ahol a ferj nem Tanu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!