Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha jehovás leszek akkor ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jehovás leszek akkor ott kijelölnek nekem egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Már mindenképp szeretnék egy barátnőt magamnak, szűz vagyok még csak nem is csókolóztam. Mivel jehovás csak jehovással járhat, gondolom a belépés után kiválasztanak nekem egy társat ( vagy én választhatok az mégjobb).
2014. febr. 19. 23:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
házasság előtt nincs szex!
2014. febr. 19. 23:57
 2/14 anonim ***** válasza:

hát nem

ne áltasd magad nem ilyen 1x

nézz utána

2014. febr. 19. 23:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj :D
2014. febr. 19. 23:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Muszlim legyél inkább.
2014. febr. 20. 00:04
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg lehetnél sátánista, na akkor aztán biztos semmi ilyen problémád nem lenne..
2014. febr. 20. 00:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Miért éppen jehovás???
2014. febr. 20. 00:08
 7/14 anonim ***** válasza:

ő kell neked:

"A tiszteletest két hete vitték az egyház szöuli kórházába tüdőgyulladással. Temetése szeptember 15-én lesz. Moon tiszteletes a hetvenes években vált híressé tömeges esküvői által, ahol úgy adott össze párokat kénye-kedve szerint, hogy azok korábban nem is találkoztak egymással.

Sun Myung Moon 1920-ban született a ma Észak-Koreához tartozó Pyonganban, és 15 évesen kezdte el hangoztatni, hogy ő az új Messiás, akinek be kell fejeznie Jézus Krisztus művét, mivel az befejezetlen maradt a keresztre feszítés után. Nézetei miatt kizárták a presbiteriánus egyházból. 1954-ben elmenekült Észak-Koreából, és Dél-Korea fővárosában, Szöulban megalapította az Egyesítő Egyházat (Unification Church). Neki és követőinek a célja a „béke világának” felépítése volt. Épp a béke építésének módja volt részéről az is, hogy a világ minden tájáról összesereglett fiatalokat random módon házasította össze. A szülők ugyanakkor gyakran vádolták meg azzal, hogy manipulálja a fiatalokat és kihasználja őket."

2014. febr. 20. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Tedd ki a nevedet, írj sok okosságot és neked is lesz barátnőd.
2014. febr. 20. 00:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Ismerek jehovás csajt, aki 20 éves még soha nem volt senkije és nem is lesz valszeg... Hülyeség amit képzelsz.
2014. febr. 20. 01:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb, ha a szenthaborunak aldozod az eletedet! Szo szerint!

Ha cafatokra szaggatod magad es meg egy rakas mas artatlant, hogy az arab vallas istenenek szeretetet hirdesd, akkor egy rakas szüz lesz a jutalmad a tulvilagban!

2014. febr. 20. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!