Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jehovás leszek akkor ott kijelölnek nekem egy barátnőt?
Azok is csak nők.. Lehetnek jehovák, katolikusok, vagy zsidók; vallásosak, vagy ateisták. Ha csúnya vagy ugyanúgy kevesebb esélyed van náluk.
Azzal semmit sem érsz el ha választanak neked egy lányt , akinek pont nem tetszel. Bunkózik majd veled, undorral tekint rád.
Szedd össze magad: normálisabb ruha, fizura. Esetleg kozmetikus az arcbőr hibáidra, és már is nagyobb esélyed lessz a szerelemre.
"akinek pont nem tetszel. Bunkózik majd veled, undorral tekint rád.
Szedd össze magad: normálisabb ruha, fizura. Esetleg kozmetikus az arcbőr hibáidra, és már is nagyobb esélyed lessz a szerelemre." Ezt furának érzem (pedig nem vagyok a tipikus nyávogós szűz) szóval ha engem valaki senkibe venne, de pl. 2 év mulva én leszek a divatikon, és akkor az a valaki belémszeret, felejtsem el, hogy kutyába nézett körülbelül? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!