Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, okos eszközök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, okos eszközök nélkül? Nagy kérés lenne, hogy miattam vállalja be?

Figyelt kérdés

Barátom 3 évre külföldre megy, 2-3 havonta fogunk majd tudni találkozni.

Alapjáraton azt mondanám, hogy ma a távkapcsolat teljesen jól kezelhető, nekem is van barátnőm, aki pl. Amerikában él, mégis két-három naponta Facetimeon beszélünk, folyamatosan képeket, videókat küldünk egymásnak, teljesen egymás életének a részei vagyunk.

Viszont a páromnak nincs semmilyen okos eszköze, közösségi profilja... "Butatelefont" használ, nem azért, mert ne telne neki jobbra, hanem mert ő ebben bízik, azt mondja, hogy ő nem fogja töltögetni fél naponta, nem akar állandóan elérhető lenni bárkinek, neki ne írogassanak napközben.

És ezzel a szokásával később sem akar felhagyni, ha már távkapcsolatban leszünk. Arra hivatkozik, hogy anno a dédapja 5 évet volt hadifogságban, a dédmamája azt sem tudta, életbe van-e még, de megvárta és utána össze is házasodtak... Meg hogy ez lesz a kapcsolatunk próbája, ha ezt kibírjuk, örökre együtt leszünk.

De őszintén, miért bírjam ki, hogy nem láthatom az arcát hetekig, hónapokig, ha van már rá megoldás ma?

Én alapból az "írogatósabb" fajta is vagyok, nekem ez így nagyon rossz lenne, hogy kétnaponta egyszer beszélünk majd telefonon, ha éppen úgy jön ki a lépés, hogy pont akkor mind a ketten ráérjünk.

2023. szept. 15. 13:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenbe már akkor sem mennék bele, ha teleportálni tudna. Ő külföldre megy, te meg itt maradsz. Minek vársz rá?! Ennél a szingliség is 1000x jobb.
2023. szept. 15. 18:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Neked két félév kint, neki két félév itthon, így máris csak egy év távkapcsolat, de a 3 éves képzés gyakorlatilag befejezhető 2.5 év alatt, tehát csak egy félév.

Egyébként erasmus ösztöndíj, vagy ha te itt lakásban laksz, akkor addig, amíg ő van itthon nem fizet lakbért, cserébe kint ő állja a lakhatásod, az erasmus ösztöndíjból megélsz, plusz ami marad adod bele a lakásba.

Megoldható, ezek vállalható kompromisszumok. Vagy átjelentkezés is létezik.

Már ha megéri a kapcsolat. Mi ezeket simán bevállaltuk, hogy ne kelljen távkapcsolatozni.

Persze ha mindenképp távkapvsolatot látjátok megoldásnak, akkor sok kitartást kívánok. Nekem nem menne (nem azért mert muszáj összefeküdnöm valakivel, hanem mert így könnyen félresiklik a kommunikáció és mivel hiányzik, amúgysem lennék top mentális állapotban.) A 3 év nagyon sok, főleg 19-22 korosztályban, a gimi utáni 3 év. Nem időre, inkább tartalomra. (A 3 év miatt tippelem, hogy alapszakos lesz a párod és kb 18-20 éves), de ezt harmadéves orvosisként biztos te is tudod.

2023. szept. 16. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!