Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, okos eszközök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, okos eszközök nélkül? Nagy kérés lenne, hogy miattam vállalja be?

Figyelt kérdés

Barátom 3 évre külföldre megy, 2-3 havonta fogunk majd tudni találkozni.

Alapjáraton azt mondanám, hogy ma a távkapcsolat teljesen jól kezelhető, nekem is van barátnőm, aki pl. Amerikában él, mégis két-három naponta Facetimeon beszélünk, folyamatosan képeket, videókat küldünk egymásnak, teljesen egymás életének a részei vagyunk.

Viszont a páromnak nincs semmilyen okos eszköze, közösségi profilja... "Butatelefont" használ, nem azért, mert ne telne neki jobbra, hanem mert ő ebben bízik, azt mondja, hogy ő nem fogja töltögetni fél naponta, nem akar állandóan elérhető lenni bárkinek, neki ne írogassanak napközben.

És ezzel a szokásával később sem akar felhagyni, ha már távkapcsolatban leszünk. Arra hivatkozik, hogy anno a dédapja 5 évet volt hadifogságban, a dédmamája azt sem tudta, életbe van-e még, de megvárta és utána össze is házasodtak... Meg hogy ez lesz a kapcsolatunk próbája, ha ezt kibírjuk, örökre együtt leszünk.

De őszintén, miért bírjam ki, hogy nem láthatom az arcát hetekig, hónapokig, ha van már rá megoldás ma?

Én alapból az "írogatósabb" fajta is vagyok, nekem ez így nagyon rossz lenne, hogy kétnaponta egyszer beszélünk majd telefonon, ha éppen úgy jön ki a lépés, hogy pont akkor mind a ketten ráérjünk.

2023. szept. 15. 13:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem fogod kibírni.
2023. szept. 15. 13:38
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem most szakítsatok, a távkapcsolat az esetek 99%-ban bukó, de itt még az sincsen benne, hogy jó szakítottatok, de legalább a köztes idő jó volt, így úgy fogtok szakítani, hogy tulajdonképpen együtt sem voltatok, csak elpazaroltátok a saját időtöket.
2023. szept. 15. 13:39
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Ő megy el 3 évre és ennyi kompromisszumra nem hajlandó a saját barátnője kedvéért?? Hát én semmi jóra nem számítanék ettől a pasitól, szerintem ne vedd túl komolyan a dolgot...
2023. szept. 15. 13:46
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Ha igazán szeretné Veled tartani a kapcsolatot, nem mondta volna ezt. Számára saját maga a legfontosabb, lehet, hogy így akar "lekoptatni".
2023. szept. 15. 13:48
 5/22 anonim ***** válasza:
Neked fontosabb a kapcsolat. Hagyd békén. Majd kialakul. Ha jobbat találsz, akit érdekelsz is, bátran mondd meg neki, és válts. Gondolod, hogy őt nagyon fogja érdekelni, hogy mi van veled? Talán már most sem érdekli, és örül, hogy szabad lesz.
2023. szept. 15. 14:03
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Mi túléltünk vőkegényemmel egy távkapcsolatos időszakot a kapcsolatunk legelején, de az persze nem volt 3 év. De ehhez a túléléshez az kellett, hogy minden nap chat, hivás, heti párszor videohívás. Akár 6-7 órát is vonalban voltunk néhanapján, ha mindketten otthon voltunk. Meg volt hogy "együtt néztünk filmet", elindítottuk ugyanazt egyszerre. :D Így is nehéz volt...
2023. szept. 15. 14:14
 7/22 anonim ***** válasza:
88%

Miért is kellene az ilyet kibírni? Erre nem szabad 3 évet elpazarolni. Ha dédmama nem várta volna meg dédpapát akkor párod nem lenne sehol. Más világ volt akkor és sokan akkor is elpazarolták az időt mert csak vártak és vártak. Te döntöd el hogy vállalsz-e kapcsolatot úgy hogy 3 év alatt kb. 10-szer fogtok találkozni.

Szerintem nem az okoseszközökön van a hangsúly. Laptopja sincs?

2023. szept. 15. 14:17
 8/22 A kérdező kommentje:
De egy laptop (általában) nincs nálad, melletted a nap 24 órájában, hogy azonnal tudj írni a másiknak, fotózz vele, videózz, ha éppen valamit mutatnál.
2023. szept. 15. 14:20
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Akkor most az a baj, hogy nem fog 24 órában rendelkezésre állni a számodra egy okoseszköz segítségével??
2023. szept. 15. 14:32
 10/22 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk 17 éve még nem volt ennyi lehetőség telefonon, de laptopon már volt gmail chat meg skype hívás. Mi ezzel 2 évig elvoltunk. Nekem volt annyi nehezítésem, hogy akkor még csak asztali gépem volt, tehát ott kellett ülni egy helyen, de sokat kommunikáltunk. Minden nap 1-2 sms napközben, néha rövid hívás. Utána ahogy otthon voltunk gép bekapcs és folyamatosan kapcsolatban voltunk még le nem feküdtünk. Ha hajlandó erre, akkor oké, ha ez is sok neki és úgy van vele, hogy 2 naponta felhív telefonon, akkor nem várnám, mert úgy érezném, hogy nem kíváncsi rám igazán.
2023. szept. 15. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!