Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élünk, nem keres telefonon hívásban. Mégis miért?
Sziasztok! 11 hónapja vagyok együtt a párommal, akivel sajnos 1 havonta tudunk találkozni, 800kmre lakik tőlem, folyamatosan dolgozik. Telefonon szoktunk beszélni viberen, 10 percenként nagyon tartalmas üzeneteket küldünk. Nagyon sokszor mondja hogy szeret, hiányzom neki, én vagyok a legfontosabb személy az életében...
A kapcsolatunk elején kezdetben több órát beszéltünk telefonon, az 5 percekből is egy óra lett. Egy hónapja láttam, de sem azelőtt, sem azóta nem beszéltünk telefonon, ez kb 3 hónapnak felel meg kiszámolva. A legutóbbi találkozásunknál ami egy hónapja történt szóvá tettem, talán jobb lenne a kapcsolatunk, színesebb, ha hallanánk egymás hangját..
Igazat adott nekem, megígérte hogy mindennap fog hívni, amit persze nem várok el, tudom hogy megnyugtatásképpen mondta. 1 hónap alatt felhívott 1 alkalommal mikor hazajöttem tőle.
Nagyon sokat van a barátaival, mindig változasok a programjai, én csak örülök ha boldog, de nagyon szeretném hallani a hangját. Nem tudunk találkozni jelenleg, nem is erről van szó, de annyira gyakran hallom akár egymáshoz közel élő párok kérdéseit; “Nehéz lehet, de biztosan sokat beszélgettek, telefon/videóhívás stb, ez segít.”
...:)
Akkor viselkedik így egy férfi ha nem akarja hogy kiderüljön a kapcsolata. Amikor szeretőm volt csak írásban tartottuk a kapcsolatot nehogy valaki meghalljon valamit. Ha csak egy nő lenne az életébe akkor nem bírná ki hogy ne hallja a hangodat vagy ne lásson.
Sajnálom, de számomra ez elég egyértelmű, van más nő az életébe.
40F
Semmi ertelme nincs, teszek egy probat ma este, hatha tudunk beszelni.
Igazat adok neked teljes mertekben, mar gondoltam arra hogy ez reszben az en hibam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!