Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élünk, nem keres telefonon hívásban. Mégis miért?
Sziasztok! 11 hónapja vagyok együtt a párommal, akivel sajnos 1 havonta tudunk találkozni, 800kmre lakik tőlem, folyamatosan dolgozik. Telefonon szoktunk beszélni viberen, 10 percenként nagyon tartalmas üzeneteket küldünk. Nagyon sokszor mondja hogy szeret, hiányzom neki, én vagyok a legfontosabb személy az életében...
A kapcsolatunk elején kezdetben több órát beszéltünk telefonon, az 5 percekből is egy óra lett. Egy hónapja láttam, de sem azelőtt, sem azóta nem beszéltünk telefonon, ez kb 3 hónapnak felel meg kiszámolva. A legutóbbi találkozásunknál ami egy hónapja történt szóvá tettem, talán jobb lenne a kapcsolatunk, színesebb, ha hallanánk egymás hangját..
Igazat adott nekem, megígérte hogy mindennap fog hívni, amit persze nem várok el, tudom hogy megnyugtatásképpen mondta. 1 hónap alatt felhívott 1 alkalommal mikor hazajöttem tőle.
Nagyon sokat van a barátaival, mindig változasok a programjai, én csak örülök ha boldog, de nagyon szeretném hallani a hangját. Nem tudunk találkozni jelenleg, nem is erről van szó, de annyira gyakran hallom akár egymáshoz közel élő párok kérdéseit; “Nehéz lehet, de biztosan sokat beszélgettek, telefon/videóhívás stb, ez segít.”
...:)
Írni fogok nektek, hogyha sikerül/nem sikerül ma vele beszélnem.. Nagyon kiváncsi vagyok, hiszen azt hiszem itt az ideje!
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Engedd el akkor, ne raboljátok egymás idejét.
#11 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!