Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkatársba szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársba szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés

Előfordulhat, hogy szerelmes vagyok a munkatársamba aki velem azonos nemű? Alapból vonzódok a saját nemhez is, és ez az illető velem egykorú.

Akárhányszor együtt dolgozunk mindig azt nézem, hogy hol van és megyek utána, ha szarba van azonnal segítek neki. Sokszor keresztbe tett nekem, de én nem tudom ugyan ezt meg tenni vele, és nem is érzek haragot semmi miatt amit ellenem tesz. Nem rég össze vesztünk nagyon igazságtalan módon, amibe én voltam a szar szó szerint a semmi miatt és nem haragudtam rá, hanem szomorú lettem miatta, hogy most tényleg ennyi a barátságunk. Sose tudtam rá haragudni pedig sokszor szivatott meg tényleg és állandóan azt nézem, hogy hol van, illetve nagyon jól érzem magam a közelébe. És ha nem vagyunk joba éppen akkor arra rá megy az egész napom. Sokszor gondolok arra, hogy mi lenne HA

Ez most túlzott ragaszkodás vagy már simán lehet szerelem?

2023. szept. 12. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Itt úgy érzem, nem az a legfontosabb, hogy ez lehet-e szerelem is (mondjuk a szerelemhez szerintem több kell, ragaszkodás, fellángolás talán), hanem az, hogy az illető rosszul bánik veled. Gondold meg, hogy valóban kellene-e neked egy ilyen kapcsolat, és hogy érdemes-e másvalakire alapoznod, hogy hogy érzed magad aznap.
2023. szept. 13. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez most vagy csak szexuális vonzalom és képzelődés, mert nincs más, vagy valami mazochista kötődési mintád van, hogy szeretsz mártírkodni és arra vágysz, aki nem lehet a tiéd vagy még bánt is.
2023. szept. 13. 05:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a ragaszkodas es a szerelem kozt lepdelsz, nagyon feszito erzes sok kellemetlenseggel ha nem viszonozzak
2023. szept. 13. 16:03
 4/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Én ráadásul úgy látom, hogy ő nem meleg. Mindig elhatározom, hogy eltávolodom tőle. Néha megpróbálom, de akkor mindig felkeres, és nem sikerül tartani a távolságot. Egyszerűen meglátom, és elolvadok, annyira jó pasi. De tudom hogy ez csak árt nekem. Úgyhogy azt mondom, próbáld meg kerülni őt, ha tudod, az az okos döntés. Persze ez nem könnyű, én sem tudom követni a saját tanácsomat.
2023. szept. 15. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!