Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársba szerelmesnek lenni?
Előfordulhat, hogy szerelmes vagyok a munkatársamba aki velem azonos nemű? Alapból vonzódok a saját nemhez is, és ez az illető velem egykorú.
Akárhányszor együtt dolgozunk mindig azt nézem, hogy hol van és megyek utána, ha szarba van azonnal segítek neki. Sokszor keresztbe tett nekem, de én nem tudom ugyan ezt meg tenni vele, és nem is érzek haragot semmi miatt amit ellenem tesz. Nem rég össze vesztünk nagyon igazságtalan módon, amibe én voltam a szar szó szerint a semmi miatt és nem haragudtam rá, hanem szomorú lettem miatta, hogy most tényleg ennyi a barátságunk. Sose tudtam rá haragudni pedig sokszor szivatott meg tényleg és állandóan azt nézem, hogy hol van, illetve nagyon jól érzem magam a közelébe. És ha nem vagyunk joba éppen akkor arra rá megy az egész napom. Sokszor gondolok arra, hogy mi lenne HA
Ez most túlzott ragaszkodás vagy már simán lehet szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!