Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmesek vagyunk egymásba, akkor "szabad" verseket és jegyzeteket írni?
Sokat tanultam annó a nõi pszichérõ és teljesen érthetõ számomra, hogy miért olyanok egyes típusok amilyenek.
Viszont most régóta együtt vagyok egy lánnyal, akivel már egy ideje elkezdtünk a házasság témájáról beszélni.
Viszont rájöttem, hogy reflexszerûen elôjön bennem, hogy pl. nem keresem túl gyakran, avagy nem teszek bele túl sok erôfeszítést.
Igazából csak arra lenne szükségem, hogy azt mondja pàr kommentelõ, hogy igen, szabad...
Verset írni? Miért ne lenne szabad?:D
Az más kérdés, hogy vagy jó vagy benne, vagy nem. És ha jó is vagy benne, vagy bejön a nőnek, vagy nem. Ezt már neked kell tudni felmérni.
De amúgy ha csak simán több időt vagy vele, az lehet jobban esik neki, mintha ritkán beszéltek, de akkor kap egy verset.
"Viszont rájöttem, hogy reflexszerûen elôjön bennem, hogy pl. nem keresem túl gyakran, avagy nem teszek bele túl sok erôfeszítést."
Ez hogy függ össze az alap kérdéssel?
Amúgy embere válogatja. Én egy sok éves kapcsolatban is erőltetettnek érezném a verset, ha nem költő a szentem eredetileg is. De, neked kell ismerned a saját párod ízlését, hozzáállását.
Azt nem tanultam meg, hogy egy normális funkcionális kapcsolatban ahol õszinték vagyunk és össze fogunk házasodni, ott is benne van e valahol mélyen, olyan szinten amirõl fogalma sincsen az a nõi természet... aminek egyszerûen kell az, hogy ne legyél elérhetõ, kell neki, hogy ne lehessen biztos benned, kell neki, hogy netán sírhasson utánad...
Egyszerûen fogalmazva, ebben a fázisban (házasság küszöbén) kell e még "érzelmi hullámvasutat fenn tartani nekik" vagy már eláraszthatom a csak és kizàrólagos pozitív áradattal?
5, Kérdező őőőőőőőőőőőhm, izé. 30 éves vagyok, ennek majdnem a felét párkapcsolatban töltöttem. Az alábbi a meglátásom:
Hát a hullámvasút minden, csak nem egészséges párkapcsolatnak a része.
Ugyanakkor a pozitív áradat is túlzás, az is végtelenül fojtogató lehet.
Lehet, lassan nem ártana ténylegesen elkezdened megérteni a nőket, a párkapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!