Van olyan “hely” ahova lehetne írni jegyzeteket és 100%ig biztos, hogy soha senki nem találná meg?
Szóval pl naplót, kódokat, jelszavakat, nem publikus feljegyzéseket szeretnék felírni valahova. Nem papírra, nem telefonba, nem laptopba, valahova ahol akármi is történik tuti, hogy senki nem fogja megtalálni és elolvasni.
Valamint van pár kép amit nem szeretném, hogy valaki lásson, se pendrive, se telefon, se icloud se ilyenek nem kerülhetnek szóba.
Hol lehetne ilyeneket tárolni?
"Nem papírra, nem telefonba, nem laptopba" ezzel kb kizártál minden digitalizmust.
Akkor faragd kőbe, a követ rakd körbe c4-el, illetve építs köré egy atom bunkert, ha lehet akkor a legelhagyatottabb vidéken, ahol elég zordak a körülmények, mondjkuk az antarktiszt ajánlom.
Kicsit időigényes.
Nem tudom van-e egyáltalán valami lehetőség ilyen kritériumokkal azért kérdezem.
Ha neked lennének valamilyen képek amit azt szeretnéd, hogy biztos soha ne lássa majd meg senki akkor hova “tennéd”?
1. vagyok. Van egy otthoni nas szerverem, a jelszó generált(én se tudom) jelszó, amit keepass nevű alkalmazásban tárolok több helyen is, igaz ahhoz a master keyt tudom, de az se tudná, aki ismer. :)
Igaz, ha nagyon akarják feltörhetik, de csak ha fizikálisan hozzá férnek, de akkor se olyan egyszerűen. Hobbiból szenvedtem vele raid0 bitlocker, tűzfal korlátozások és szerintem majdnem minden blockolva van azon a gépen.
Írd füzetbe olyan tollal amiből kifogyott a tinta.. vagy
Írd pcn olyan billentyűzettel amit nem dugtál be... ;-)
Ekkor garantálható csak hogy soha senki ne olvassa el.
Egyébként használj titkosítást: pl bitlocker vagy veracrypt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!