Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az, akibe eddig legjobban szerelmes voltál?
Nem igazán tudom megfogalmazni, jókor voltunk jó helyen, és a szituáció ahogyan összejöttünk az sokat számított, hogy azóta is kellemes emlékekkel gondolok vissza arra a kapcsolatra.
Ez 2019 tavaszán volt, közös gyakorlatunk volt az egyetemen, és mellém ült első órán, és így kerültünk közelebb egymáshoz hétről hétre.
Ami különlegessé tette nekem, hogy személyesen ismerkedtünk meg, tehát nem online, tavasz volt, elkezdett pezsegni az élet, és akkor talán még nem volt ilyen elbaszott az ismerkedés mint manapság.
Alapból nem is arra a gyakorlatra mentem volna, csak átraktak oda, mert másnak kellett a hely óraütközés miatt, és csak véletlen keveredtem mellé gyakorlaton, mert máshol már nem volt hely, szóval teljesen sorsszerű volt :D
-Okos, intelligens
-Humoros
-Segítőkész
Írhatnék egy egész kisregényt, de hirtelen ezek ugrottak be.
Egy nagyon jó ember:)
Figyelmes,okos,elfogadó....sorolhatnám még a végtelenségig!
A legcsodálatosabb férfi volt,akivel valaha találkoztam!
Magabiztos, okos, határozott.
(Plusz gyönyörű türkizkék szemei voltak és még mindig kiráz a hideg, ha a hangjára gondolok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!