Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt az, akibe eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az, akibe eddig legjobban szerelmes voltál?

Figyelt kérdés
Sorold fel az első három tulajdonságot, ami eszedbe jut: mi volt az a három dolog benne, ami miatt jobban szeretted, mint mást (lehet külső-belső).

2023. szept. 11. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Nagy mellek, szoke
2023. szept. 11. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom megfogalmazni, jókor voltunk jó helyen, és a szituáció ahogyan összejöttünk az sokat számított, hogy azóta is kellemes emlékekkel gondolok vissza arra a kapcsolatra.

Ez 2019 tavaszán volt, közös gyakorlatunk volt az egyetemen, és mellém ült első órán, és így kerültünk közelebb egymáshoz hétről hétre.

Ami különlegessé tette nekem, hogy személyesen ismerkedtünk meg, tehát nem online, tavasz volt, elkezdett pezsegni az élet, és akkor talán még nem volt ilyen elbaszott az ismerkedés mint manapság.

Alapból nem is arra a gyakorlatra mentem volna, csak átraktak oda, mert másnak kellett a hely óraütközés miatt, és csak véletlen keveredtem mellé gyakorlaton, mert máshol már nem volt hely, szóval teljesen sorsszerű volt :D

2023. szept. 11. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves volt, csinos és domináns
2023. szept. 11. 18:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Domináns, erős, okos.
2023. szept. 11. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Eleve az ideálom volt, minden téren (magas, nagydarab, és idősebb is). A hangját imádtam hallgatni, a humora is tetszett, és egyszerűen vonzott a lelke, szerettem volna őt igazán megismerni. Végül nem lett belőle semmi, egy ideig nagyon szenvedtem emiatt, de már elfogadtam.
2023. szept. 11. 18:27
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

-Okos, intelligens

-Humoros

-Segítőkész

Írhatnék egy egész kisregényt, de hirtelen ezek ugrottak be.

Egy nagyon jó ember:)

2023. szept. 11. 18:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Okos/intelligens, gyengéd, humoros/laza
2023. szept. 11. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmes,okos,elfogadó....sorolhatnám még a végtelenségig!

A legcsodálatosabb férfi volt,akivel valaha találkoztam!

2023. szept. 11. 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Hangszín, külalak, személyiség.
2023. szept. 11. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Magabiztos, okos, határozott.

(Plusz gyönyörű türkizkék szemei voltak és még mindig kiráz a hideg, ha a hangjára gondolok. :))

2023. szept. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!