Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Nők és férfiak válaszát egyaránt várom.
2023. szept. 12. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Viszonzatlanul szenvedés minuszos negativ

Viszonzottan pedig duplázza az örömet boldogságot pozitív.

Hasonlo a drogos euforiához is. Viszonzottban boldog vagy önbizalommal teli es "szárnyalsz" nem latsz akadályokat legyőztök mindent. És teljes vagy és hirtelen minden értelmet nyer.

A drogosok jobban vágják szerintem az egészet.

2023. szept. 12. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig csak viszonzatlan szerelemben volt részem, szóval csak erről tudok nyilatkozni. Borzasztó érzés, amikor Ő tölti ki minden gondolatodat, és tudod, hogy sosem lehetsz vele. Én emiatt folyton depresszióba estem, öngyilkossági gondolataim voltak, rengeteget sírtam. Egyfolytában szomorú voltam, csak néha néha mosolyodtam el. És ezek a dolgok a mai napig előjönnek.

Szóval számomra nagyon rossz érzés a szerelem.

2023. szept. 12. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló mint amiket itt leírtak. Sajnos párkapcsolatban tört ki a nagy szerelem 2 éve egy másik srác iránt, de nagyon plátóinak tűnik. Eleinte a drogos eufóriához hasonlított, mostmár inkább mély depresszió mert rámegy a jelenlegi kapcsolatom. Nincs semmi kapcsolat köztünk de évek alatt nem sikerült elengednem. Úgyhogy mélyen repülök
2023. szept. 12. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem valami jó. Várok még további válaszokat, de azért tettem fel ezt a kérdést, mert még sosem voltam az.
2023. szept. 12. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerelem bulít.
2023. szept. 13. 00:41
 6/10 anonim ***** válasza:
butítt*
2023. szept. 13. 00:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs nem volt eddig viszonzott
2023. szept. 13. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Viszonzatlanul igazából annyira nem lehetsz szerelmes, max ha tényleg igazán ismered az illetőt, pl legjobb barátod. Ha nem az, akkor csak egy ábrándot kergetsz, a fejedben kialakított képbe vagy szerelmes. De amúgy az elég rossz. Tőle függ a kedved. Ha aznap beszél veled és kedves, akkor a felhők fölött jársz. Ha nem beszéltek, vagy nem úgy, ahogy te akarod, mély depresszióba esel. Folyton rá gondolsz és minden lépésedet 100x megfontolod, azt is, hogy írj-e neki, mert lehet túl nyomulós vagy, vagy nem fog válaszolni napokig, stb. Ez nem jó. De van, aki ezt szereti. Jártam már úgy, hogy egy sráccal összejöttem, akinek én voltam az első kapcsolata, azt mondta, hogy velem egy másfajta, nyugodt szerelmet érez, nem olyan intenzív, mint az eddigiek. És emiatt szakított is velem, merthogy ez akkor nem lehet szerelem.

Viszonzottan meg a legjobb :) Nyugodt, biztonságos. Van valaki, aki mindent megtesz érted és te is érte, akivel sokat együtt tudsz lenni, boldogok vagytok, a szemében benne van minden érzelem. Nincs olyan, hogy jaj hát most inkább nem írok neki, mert ciki lesz, ha nem válaszol, meg hogy jaj ma nem beszéltünk depis vagyok, meg jaj összejött valaki mással meghalok...

2023. szept. 13. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

Így 7-8 év távlatából, olyan, mintha egy ketrencben szenvednél.

38f

2023. szept. 13. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Viszonzatlanul voltam mindig, hasonlo amit 8 as leirt, tole fugg a kedved, ha nem beszltek vagy latod szar kedve van mocsok szarul erzed magad leveri az egesz aznapi hangulatod, egesznap o jar a fejedben, stresszt szorito melkas erzesed van, sokszor siras jon rad, szerencsetlennek tartod magad, este nem tudsz aludni mert rajta pörög az agyad
2023. szept. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!