Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Elég jó, kevés dolog übereli az alkohol-szex-kiadós vizelés triót.
2/11 anonim válasza:
olyan, hogy megdobban a szíved az 1 válaszoló válaszára:)
4/11 anonim válasza:
Én folyton sóvárogtam annak a közelségét, akibe szerelmes voltam. És ezalatt csak kisebb részben a szexuális vágyat kell érteni. Őt akartam, őt, őt, őt. Legyen ott velem. Akarjon velem lenni. Szeressen. A látványát, az illatát, a hangját, a lelkét, mindenét akartam. Sosem értettem, hogy tud valaki bizonytalan lenni abban, hogy amit érez, az szerelem. Nekem összetéveszthetetlen érzés.
5/11 anonim válasza:
4es aki bizonytalan, az nem szerelmes. Csak magára akar erőltetni egy kapcsolatot.
6/11 anonim válasza:
Passzolok sose voltam szerelmes.
Szex ami izgat testiség érzelmek és társai nálam 0.
F
7/11 anonim válasza:
Szerelem??
Hát jah, beállt egy érzés....de vannak sokkal erősebb és mélyebb érzések a szerelemnél, pl szeretet, kötődés, hullámhossz, ha ez a három összeadódik sokkal erősebb és kitartóbb mint a szerelem.
8/11 anonim válasza:
Ha viszonzott,akkor a legjobb, a mennyekben vagy vele.
Ha viszonzatlan, akkor a legrosszabb. Földi pokol.
9/11 anonim válasza:
7: jaaja, a szerelem nem is igazi érzés, hanem csak szimlán az agyad teletömi magát kábszival.
10/11 anonim válasza:
Kb mint amikor elmész bulizni es iszol.
Akkor es ott úgy jó és viszonzott, van kivel megélni, aztán viszonzatlanná válik és magadra vagy hagyva az érzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!