Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mit jelent szerelmesnek lenni?
Nekem olyasmi hogy "haza találtam". Azzal vagyok akivel kell, hogy helyre állt az életem. Legalábbis ez a része. Megtapasztaltam hogyha megharagszom a másikra, attól még eszem ágában sincs mégcsak gondolni se szakításra.
Tudom hogy már sose kell más.
(Sok kapcsolatom volt előtte, de ilyeneket soha nem éreztem, nem gondoltam.)
Úgy éreztem én vagyok maga az univerzum, viszont eltűnt köztünk minden tér, így pillanatok alatt egy ponttá (vagy inkább pontra :P) sűrűsödtem volna, ha nem vagyok észnél, de úgy éreztem, hogy van a kapcsolatunkban egy "point of no return", amit ha átlépek, onnantól csakis ő irányít, én pedig tehetetlen bábbá válok, majd a végén eldob, mint egy kifacsart narancshéjat.
Gyakorlatra lefordítva: kvára elcsábított egy kollégám, olyan állapotba kerültem, hogy féltem találkozni vele, mert tesz egy rossz mozdulatot, és átmászom az asztalon, mindenki előtt és ráugrok. Nagyon gáz volt. De maga volt a megtestesült sátán. Szerencsére még időben sikerült kikeverednem a karmaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!