Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nagyon boldog az ember?

Nekem sajnos csak viszonzatlanban volt részem egyszer, de borzasztó érzés, nem lehet elfelejteni végleg. Mai napig gondolok rá, pedig már évvekkel ezelőtt volt ez, ő meg már szerintem azt sem tudja ki vagyok. Nagyon rossz, főleg hogy nem tudom milyen az igazi szerelem, pedig már ideje lenne mert most leszek nemsokára 24 éves. Nekem szerintem sosem fog összejönni ez.

2022. szept. 13. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Tul sokat gorcsolsz es szenvedsz magadban. A meg h ido elott temeted magad meg jobban csak ront a dolgokon.

Az igazi es viszonzott szerelemnel nincs is jobb, de mikor vege lesz v kiderul h csak egy illuzio volt mindennel pusztitobb is egyben. F

2022. szept. 13. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy felemelő érzés, de attól még nem kell naívnak, hülyének lenni.

Dehogy nem lehet elfelejteni ami ért, csak akkora csalódás ért, hogy nem mersz továbblépni. Sokkal könnyebb a szrban pancsikolni és sajnáltatni magad, mint felállni és menni tovább. Emberek milliót dobják, verik át, csalják meg, szakítanak napi szinten, nem vagy vele egyedül.

Rossz, de tanul kell a hülyeségekből. Legközelebb például nem teperni olyanért, aki tesz a fejedre, nem eljátszani egy barátságot mikor sosem azt akartad, vagy nem várni randira hívni a másikat/nem lépni felé attól fsva, hogy el leszel utasítva, aztán akár hónapokig, évekig a lábtörlő szerepében lenni.

2022. szept. 13. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Otthon érzem magam mellette, nyugodt, biztonság érzet, "minden renben van", "mindenre képes vagyok/képesek vagyunk" önmagam lehetek. Emellett van biztosság is. Nem kérdésesek az érzéseim rosszabb kedvemben sem (ha haragszom rá, akkor se) és biztos vagyok abban is, hogy ennek van értelme. Vele szeretnék először megosztani mindent és mindent szeretnék vele megosztani. Jót szeretnék neki, akár a saját káromra (pl elmosogatok/bevásárolok helyette néha, nem kényszerítem döntéshelyzetbe stb).
2022. szept. 13. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon rossz. Ő bánik rosszul veled és neked van bűntudatod miatta. Te próbálod kiengesztelni, mert kínoz a lelkiismereted. A szerelem a legundorítóbb érzelem, ami belepetézhet az ember lelkébe.
2022. szept. 13. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszonozzák, akkor nagyon jó érzés. Ha nem viszonozzák, akkor egy kínszenvedés az egész.
2022. szept. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!