Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem állok készen egy kapcsolatra de kezdek szerelmes lenni?
Fél éve szakítottam a menyasszonyommal. Rájöttem, hogy elfeljődtünk egymás mellől és nem állok készen a következő lépésre, 6 év után.
Ő volt az egyeteln párkapcsolatom, 5 évet együtt is éltünk, szerettem akkor is csak jobb lesz neki majd valaki akire lehet alapozni. (Ő egyébként idősebb nálam és már gyereket szeretne.)
A szakítás után nagyon sokat voltam a barátaimmal, találkoztam rengeteg új emberrel, köztük egy olyan lánnyal is, akit elhívtam randizni, csak hogy kicsit jól érezzem magam.
Annyira jól sikerült a randi, hogy azonnal 8 másik követte, mindegyik egyre hosszabb. Minden percben beszélünk, videotelefonálunk esténként és kölcsönösen egyre jobban kedveljük egymást. Hiányzik ha nincs velem.
Mikor találkoztunk 3 hónapja voltam egyedülálló, azt hittem nem vagyok túl a menyasszonyomon, viszont mióta ő van alig gondolok rá.
Tegnap megkérdezte, hogy akkor merre tovább, járunk-e és megmondtam neki, hogy én erre nem úgy gondoltam, inkább érezzük jól magunkat ahogy eddig is. Erre mondta, hogy ez neki nem fér bele, és inkább köszönjünk el.
Nagyon meglepődtem, mert tudom, hogy ő is annyira kedvel mint én őt, de neki már csak ,,kapcsolaton belül" működne a dolog.
Patthelyzetben vagyok, mert ha nem jövök vele össze akkor más fog, de 6 év kapcsolat után több egyedüllét kéne nekem.. Gondolkodási időt kértem, de nagyon azt érzem, hogy nem akarok nélküle se lenni, viszont így később mennének félre a dolgok, nem tudom milyen vagyok kapcsolaton kívül..
26/F
Hát ez nehéz helyzet valóban...
Először is nekem úgy jön le az írásodból, hogy tök korrekten kezeled a dolgokat az exszel is meg ezzel a lánnyal is és azért ez szerintem ritka.
Azzal nem ártasz, ha őszintén elmondod neki mit érzel. Persze, ez nem oldja meg, de legalább tudja.
De az az igazság, hogy ebben nincs kompromisszum. Vagy együtt vagytok rendesen vagy nem. Persze létezik a se veled se nélküled, de abban mindketten sérülnétek.
Ha nincs közös nevező, akkor sajnos ebből nem lesz semmi.
Ha nagyon odavan érted lehet fog rád várni de ez is olyan amire nem lehet alapozni, nem látható előre semmi és nem is várható el.
Nehéz ügy.
Minél előbb beszélj vele, és legyél őszinte.
A gondolkodási idő nagyon rosszul hangzik.
Szerintem az a fontos, hogy eldöntsd, mi a fontosabb: ez a csaj vagy az egyedüllét. A kettő együtt nem fog menni. Gondold végig, mit szalasztasz el, ha a csajt hagyod menni és mit akkor, ha inkább elengeded az egyedüllétet. Illetve, hogy pontosan mit takar nálad az egyedüllét, mit vársz tőle pontosan: önismeretet? nyugalmat? bulizni orrba-szájba? Azt, amit várnál az egyedülléttől, nem tudnád úgy is megkapni, hogy jártok? Csak mert nem kell egyből összeköltözni, házasodni, lehet lassan is haladni, stb.
Szerintem ezeket gondold végig, és ezek alapján döntsd el, mi lenne a legjobb számodra.
Ami az én személyes véleményem, amire abszolút nem kell hallgatni és nem kell egyetemes igazságnak tekinteni, de nem könnyű olyan embert találni, akivel jól érzi magát az ember, működik a kémia, egy hullámhosszon vannak, bele tud szeretni (legalábbis nekem biztos nem). Egyedül lenni viszont bármikor lehet: ha nem működik ez a kapcsolat, lehet szakítani, és akkor baromi tudatosan nem randizni senkivel, nehogy ebbe a szituációba kerülj.
Önismeretet várok az egyedülléttől.Viszont nem tudom, hogy találok-e még egy ilyen embert mint ő, nagyon természetes köztünk minden.
Nem szeretnék komoly kapcsolatot, mint az előző volt, hogy a szüleim ismerik meg benne van a családban (barátok más tészta), meg összeköltözést se. Csak kikapcsolódni akarok meg jól érezni magam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!