Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondja, ne akarjak szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja, ne akarjak szerelmes lenni. de én mégis azt érzem, hogy akar tőlem valamit. akkor ezt miért mondja?

Figyelt kérdés

egy férfi ismerősöm és köztem alakulóban van valami, de volt egy beszélgetésünk, ami összezavart.

nekem nemrég ért véget egy kapcsolatom, amiről ő is tudott.

azt mondta, hogy ne akarjak szerelmes lenni, a szerelem göröngyös út, amiről gyakran kiderül, hogy zsákutca.

aztán azt is mondta, hogy inkább próbáljak meg a szerelem helyett valakit önzetlenül, feltétel nélkül szeretni.

1. számomra a szerelem is ezt jelenti, feltétel nélkül szeretni a másikat. nem értem, ő miért tesz a kettő között különbséget.

lehet mégsem akar tőlem semmit? ha akarna, akkor nem beszélne le a szerelemről, nem?

2. vagy arról lehet szó, nem bízik abba, hogy őbelé beleszeretek, és ezért próbál a szeretet felé terelni?

2022. szept. 14. 01:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

A "ne akarj szerelmes lenni" szöveg elég közel van a hálószobához.

Általánosságban aki ilyesmit mond, az nincs teljesen tisztában a dolgokkal vagy nagyon tapasztalatlan. Ez nagyon naiv duma.

2022. szept. 14. 03:57
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Vagy direkt nyomul a bugyidba
2022. szept. 14. 03:57
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez egyfajta burkolt, előzetes, későbbi felelősségrevonás alóli önfelmentési kísérlet lehet. Tényleges jelentése: ha velem akarsz lenni, akkor viseld a következményeit, de nem mondhatod, hogy én nem figyelmeztettelek előre.
2022. szept. 14. 04:55
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon sok mindent kell meg tanulnod a szerelemről. Amíg úgy gondolod, hogy feltétel nélküli, sosem lesz egészséges kapcsolatod. A feltétel nélküliség azt jelenti ugyanis, hogy bármi van, bárhogy bánik veled a másik, te a “szeretet” nevében kitartasz. Ez így nagyon szépen hangzik, csak a legnagyobb öngyilkosság a világon, amit nagyon sokan ki is fognak használni.
2022. szept. 14. 06:13
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Pedig nagyon egyértelmű, hogy mire célzott. De ha te csak a kedvedre való válaszokat fogadod el akkor felesleges volt kérdezned.
2022. szept. 14. 06:44
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha már éppen beszélgettetek egymással, miért nem kérted,hogy magyarázza el ezt neked. Én amúgy nem értem, miért nem lehet nyíltan beszélgetni.

Ő azt mondja:

ne akarj szerelmes lenni, a szerelem göröngyös út, amiről gyakran kiderül, hogy zsákutca. Inkább próbálj meg a szerelem helyett valakit önzetlenül, feltétel nélkül szeretni.

Erre te:

Pista, ezt most hogy érted? Én szerelmem alapuló párkapcsolatot szeretnék, te úgy érzed, köztünk ez nem lehetséges? Akkor mit szeretnél tőlem?

Ennyire egyszerű, és megkapod a választ, csupán beszélgetni kellene.

2022. szept. 14. 06:56
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Mi nem érthető azon, hogy a férfinak családja van és nem akarja otthagyni vagy megcsalmi őket?
2022. szept. 14. 07:31
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Aki valaszokat torol az kepes a templomba is elmenni
2022. szept. 14. 07:38
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Nincs semmi baj a templommal, legalább nyáron hűvös van és időnként jó a zene is.

Amúgy sajnos a fickó a nagyobb f@szkalap szerintem, ilyen mértékű mánia, mint ami itt nap, nap után körvonalazódik, ritkán történik csak úgy magától. Amióta ide van éjszakánként alvás helyett ventillálva ez a csinos történet, folyton az jut eszembe, hogy milyen motiváció miatt alakít ki valaki a másikban ilyen függőséget maga felé úgy, hogy láthatóan nem megy semerre a sztori. Sajnos innen nézve (és a tévedés jogát fenntartva) nagyon úgy tűnik, hogy az a férfi az össze-vissza kommunikációval teljesen szétcseszte a nő egyensúlyát és erre ez a "széplélek" magasról tesz.

Ott sütkérezik a tisztesség látszólag álcája mögött a másik érdekelődésében, és vagy figyelmen kívül hagyja a szenvedését, vagy egyenesen élvezi.

Nem hiszem el, hogy nem látja, ha mégis, akkor egy agyatlan barom. De inkább azt gondolom, hogy egy empátiamentes önző köcsög, vagy egyenesen szadista.

... persze lehet, hogy hót szerelmes, de akkor meg egy impotens és döntésképtelen barom, aki telibe szivatja a kérdezőt a tehetetlenségével és gondolom ugyanezt teszi a családdal is.

Tehát:

vagy érzéketlen,

vagy szadista,

vagy tehetetlen, más magyarázatot innen nem látok.

Biztos, hogy jó helyre megy ez a sok érzelem és energia?

2022. szept. 14. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
8%
És télen? Hamarabb kinyiffan a nyugdíjas? Akkor inkább a star wars univerzum, ott szobahőmérséklet van és még attól is sokkal jobb a zene. Én még nem hallottam jó templomi zenét élőben.
2022. szept. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!