Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz ahhoz, hogy itt (is) sokan meg akarják mondani a másiknak, hogy nem is szerelmes?
Gondolom erre a kérdésre gondolsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Szerintem az ilyen személy soha nem is volt szerelmes, plusz azzal sincs tisztában, hogy minden ember más.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenki saját életével foglalkozna és nem a másikéval.
Sajnos nagyon sok irigy, kiégett, megkeseredett, reményveszett ember rossz tapasztalatokkal, akik a saját boldogtalanságukat vetítik ki másra.
Nem kell velük foglalkozni.
Sok boldog házasságban élő, (szerelmes!!!), elégedett párt ismerek, akik már több évtizede együtt vannak, szóval igen, létezik élő, lángoló szerelem 3-4/7/stb. együtt töltött év után is!!! :)
Én csak a saját tapasztalataimból tudok beszélni és ott nem volt olyan, hogy valakinél lassan alakultak ki az érzelmek. Nekem ezt eddig csak azok mondták, akiknek jó voltam csacsinak ló helyett :D Vagy akiknek kellett valaki rendszeres szexre.
Jó példa erre, a rokonságomban egy pasi, majdnem 8 évig együtt volt az unokatesómmal, de csak nem akarta elvenni. Erre egyszercsak a semmiből felbukkant egy 19 éves kiscsaj, fél év múlva esküvő, egy év múlva baba. Méghogy nem lehet egyből szerelmesnek lenni :D Dehogynem lehet, csak meg kell várni a megfelelő embert.
Persze arra is van példa szép számmal, hogy valaki fél év vagy egy év múltán lett szerelmes a párjába, vagy ki tudja, mikor. Én mindenestre ennyit nem várnék senkire, mert aztán szépen dobbant valakivel, akibe már elsőre beleszeret :D De lehet én vagyok türelmetlen típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!