Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak àltalában tényleg később esik le úgy igazàn, hogy vége egy kapcsolatnak, és akàr kèsőbb is kezdenek el "kapàlózni"?
#6 Ez alapján én arra tudok még gondolni, hogy esetleg már rutinos volt. Tehát hogy te mondtad neki hogy vége, ő pedig már tudta mi történik ilyenkor, mi játszódik le benned, mi lenne a vége, még ha kapálózna is ellene. Kínos az ha kiszeret az emberből a nő, és ennek ellenére még próbálkozva ott ragad a másik. Vagy menthetetlennek gondolta a helyzetet, vagy csak nem akart energiát fektetni bele, ki tudja, elég sok lehetőség van még.
Azt is mondod problémái támadtak épp, szóval az is lehet hogy az időzítés volt a baj, nem tudott két válsághelyzetet egyszerre managelni és a másik fontosabb helyzet volt, így a ti kapcsolatotokat dobta inkább. Vagy az is lehet besokallt hogy épp rossz időszaka van és te is pont most jössz elő ilyen dolgokkal. És hát a késedelmet a leeséssel is pl magyarázhatja ez, hogy épp problémái voltak, esetleg kilábalt belőle és utána kezdett el "kapálózni" amikor már volt egy kis lélegzetvételnyi ideje, realizálni a helyzetet nálad, vagy ideje és energiája megpróbálni tenni bármit is.
Én csak ötletelek, elég sok más opció is lehetséges. Nyilván sokan fognak még sokfélét bedobni, talán közte lesz a megoldás is.
16. Erről beszélek. Halandzsa, meg hiszti... és csodálkoztok rajta, ha "hirtelen" el vagytok hagyva. Talán, ha meghallgatnátok, és elgondolkodnátok a dolgokon, amiket az a nő mond, akit állítólag szerettek, nem történne ilyesmi.
Ilyen hozzá állással csak magatok alatt vágjátok a fát, mert egy idő után ezt a nők többsége megunja. De ti tudjátok...
18. Aminek a nagy része sokszor valóban hiszti, műbalhé. De beszélj egyes számban, kérlek, mert nem mindenki ilyen.
Én és sokan mások is, mindig meghallgatjuk a nőnket! Már ha képes asszertíven közölni a problémát. Sokan vagytok ám ti is, akiknek fogalmatok sincsen arról, hogyan működik egy férfi (a dugádon kívül) és csak elvártok, de semmit nem nyújtotok cserébe kommunikáció terén.
Kettőn áll a vásár.
Viel Spaß!
Kérdező!
Mivel nem vagyunk állatok!, hanem érző, gondolkodó lények vagyunk mi is, így érezzük a problémát, hidd el. Kifejtem:
Nem "nem esik le", hanem úgy vagyunk vele, hogy amíg a kapcsolat kitart, tehát "papíron" létezik, addig mi általában szeretünk benne maradni. Ha a nő már nem szeret minket, elhidegül, de van (valamiféle) szex vagy kényelmes együtt maradni vele, nincsenek durva kihágások (kezelhető a viselkedése, nincs megcsalás stb.), tehát nem jön el az a bizonyos pont, amikor szakítani KELL, addig sokan a szőnyeg alá söpörjük a problémát.
De ez ugyanígy igaz lehet a másik félre is.
Nők is szoktak kapálózni - ha már te használtad ezt a kifejezést, engedd meg, hogy megfordítsam - alkalomadtán, volt már rá személyes példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!