Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vette át a hatalmat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vette át a hatalmat az anyagiasság?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ember van ki magányos, pedig jól szituált, tisztességes s csak nyugodt, boldog, szerelemmel teli életre vágyik.

De miért választják az emberek (független attól, hogy nő vagy férfi) inkább a jólétet, mint inkább a hűséges odaadó szerelmet?

Miért van ekkora hatalma a mai világban a befolyásoltságban? Miért nem teheti az ember azt amit szeretne igazán.

2023. szept. 12. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Miért kéne választani? Pénz is lehet és szerelem is.
2023. szept. 12. 18:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom de hiába akar valaki valaki olyat akinek nincs semmilye. A környezete azt kívánja hogy olyannal legyen kinek van.
2023. szept. 12. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha a környezete véleménye fontosabb valakinek, mint a saját boldogsága?
2023. szept. 12. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nálad a kisebbik baj az anyagiak hiánya. A nagyobbik a lényeg: a helyesen írni tudás és az iskolázottság hiánya, kérdező.
2023. szept. 12. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ősembernél nem az számított, ki ejt el nagyobb, szebb, finomabb zsákmányt? Ne legyünk már képmutatók. Mióta világ a világ, az emberek a pénz, a hatalom és a nők után mennek.

Te most születtél, hogy erre rájöttél?

2023. szept. 12. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

"De miért választják az emberek (független attól, hogy nő vagy férfi) inkább a jólétet, mint inkább a hűséges odaadó szerelmet?"

😳

Muci! Normális nő, a kettőt együtt választja! Vagy a kettő kizárja egymást???

- Bár végülis igen, ugyanis, pénz nélkül nincs szerelem/normális kapcsolat, (mert a a rózsaszín ködöt hamar felváltja a sarga csekk) ellenben csak pénzért nem lesz szerelem...

2023. szept. 12. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös válaszolóval teljesen egyetértek. Ez sajnos tényleg így van.
2023. szept. 12. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a normális emberek általában olyan párt próbálnak választani, aki hozzájuk hasonló anyagi körülményeket hoz. A túl nagy különbség probléma lehet hosszabb távon, legalábbis szerintem sokan ettől tartanak. Én például nem jönnék össze olyan pasival, aki brutálgazdag (mondjuk talán ha egy ilyen csávó udvarolt nekem, de az is egy barom volt). De egy szegény pasival sem (ilyet is ismertem, sajnos nagyon alulképzett is volt, meg mindenféle baj volt vele).
2023. szept. 12. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Mer a hűségből nem veszel kaját...
2023. szept. 13. 00:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Vette át? A történelem során a mainál csak még fontosabb volt az anyagi helyzet.
2023. szept. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!