Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szerintem pozitív tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem pozitív tulajdonság az anyagiasság?

Figyelt kérdés
A világ a pénzről szól, mindenhez pénz kell (igen, a boldogsághoz is), aki ezt nem képes felfogni vagy elfogadni az le van maradva pár évszázaddal és erősen Taigetosz pozitív.

2017. febr. 27. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Fontos,hogy ne tőlem kéregessen,és néha-néha ő is hívjon el vacsorázni,mozizni meg ilyesmi.

Ebből a szemszögből igenis fontos.

2017. febr. 27. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
AZ van, hogy azt sem tudod, mit jelent a szó, amiről okoskodni próbálsz.
2017. febr. 27. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem, ez egy negatív jelző
2017. febr. 27. 22:54
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Én nem lennék ilyen büszke a tudatlanságomra.
2017. febr. 27. 23:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Nyilván valamennyi pénz kell, de nem a pénz fog boldogítani, pl. én a jövőben is úgy akarok berendezkedni, hogy elég valami kis szerényebb albi/kuckó/akármi, nem kell nagy ház, autó utazások stb, és valami egyszerű munka, ahol relatíve nyugi van, nincsen túlóra, határidők, nagy felelősség, és így sok szabadidőm marad, nekem ez többet ér, minthogy valami karrierhajhász életmódot éljek majd.
2017. febr. 28. 00:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak a lusta emberek elegszenek meg a kozepes eletmoddal, a szive melyen mindenki vagyik dragabb dolgokra - ha nem is mindenre egyutt, de 1-2 draga vagya mindenkinek van. Van aki maganak is hazudik, hogy megelegszik a nagy semmivel amit elert :)
2017. febr. 28. 00:29
 7/15 anonim ***** válasza:

A boldogság és az anyagiasság egy kalap alatt? Szerintem a túl gazdag emberek messze sokkal boldogtalanabbak, mint a szerényebb körülmények között élők. Nem, nem a mély szegénységben élőkre gondolok, csupán az átlagra. Akik hazavisznek havi max 180-200-at és próbálják úgy élni az életüket, ahogy számukra a legjobbnak képzelik.

A boldogsághoz alázat szükséges és tisztelet. Tisztelet a másik és tisztelet az iránt, amid van. Ha valamiért megdolgozol, azt tiszteled. Minél többet teszel valamiért, annál jobban tudod tisztelni.

Egy nagyon anyagias ember, talán tiszteli a pénzt és talán alázatos is a munkája iránt. De ha pont a pénze miatt nyílnak előtte a kapuk, akkor amint átmegy ezeken, a tisztelet már a múlté. Mivel a kapuk maguktól nyílottak ki neki a kisujját nem kellett érte megmozdítania, hiszen a munkája hozadéka. Minek tisztelne ilyen "ingyen" bónuszokat?

2017. febr. 28. 00:47
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Az anyagiasság generálta céljaid a répa amit belógattak eléd. Menj csak csacsifiú/leány.

30/f

2017. febr. 28. 04:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, csak szerinted. A pénz fontos, kell, hasznos, de akinek 0-24 e körül forognak a gondolatai, az nem boldog. Arra már nincs ideje.
2017. febr. 28. 05:57
 10/15 Költőnő? ***** válasza:
100%
Jólvan, megvolt a napi troll, lapozzunk.
2017. febr. 28. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!