Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/Férfiak! Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti mit gondoltok a "magas-fenntartású" lányokról?

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket, ha van kedvetek olvassátok végig. kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Itt a link:

[link]

2013. okt. 28. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2013. okt. 28. 12:35
 2/13 anonim ***** válasza:
manapság egyre több az ilyen lány. ha nincs autód, akkor kb annyit érsz mint a star wars-ban a droidok.
2013. okt. 28. 12:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Ez a gazdagemberek sportja. Nekem ilyen gondom nincs.

Ismerek pár ilyen srácot akik folyton ilyen csajokra buknak és mikor rövid időn belül lelép a csaj egyfolytában sírnak csak.

2013. okt. 28. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Összetett dolog, és mindenki mossa a határokat. A magas fenntartásokat mindenki az anyagiakkal párosítja, de ez hibás gondolkodás. A baj az, hogy én a csajok magas fenntartásait megértem. Nekem is vannak. A baj az, hogy mikor a srácok a magas fenntartásokról fröcsögnek, akkor automatikusan jön elő a szánalmas vergődés, hogy a pénzesekre, jóképűekre, izmosakra, magasakra, blablabla. Inkább takaróznak, mint hogy beismerjék, a másmilyen "magas fenntartásoknak" nem tudnak megfelelni.
2013. okt. 28. 12:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Piszok jó cikk amúgy.
2013. okt. 28. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért az ajtó kinyitás valahogy nekem természetes, még akkor is ha nem is ismerem a nőt...

Először azt hittem, hogy megint tömegribikről lesz szó, akik tényleg csak azt nézik, hogy milyen ruha van rajtad stb.

Viszont így azért elég durva. Amit a cikkben "szereplő" csaj várt el, szerintem természetes. Nem azt mondom, hogy mindig a pasi fizessen mindent, mert nyilván az se megy, de azért na... :D

2013. okt. 28. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy itthon ekkora probléma lenne ez a kérdéskör... Bevallom én most hallottam ezt a szót először és ilyent még nem hallottam, hogy valaki ilyen mondvacsinált okok miatt dobná a barátnőjét...

és akkor elárulom, hogy én is kiszolgáltam az exem minden kis kívánságát, kifizettem neki mindent, kézen fogva sétáltam vele, tényleg mindent megtettem érte... viszont ezeket viszonozni már nem kívánta őnagysága.

Soha nem felejtem el azt, amikor cserepes Orchideát vettem neki, ami mint tudjuk, nem két fillér. Hazavittem, megleptem vele és nemhogy örült volna, elkezdett hisztizni, hogy neki nem ilyen színű tetszik... úgyhogy mehettem vissza és vettem neki még egyet, ami már a kedvenc színében pompázott... kaptam egy köszönömöt.

Hozzáteszem, hogy végig én gondoztam azokat a virágokat és szakításunk után, nálam maradtak... Egyébként 22 éves lányról van szó, tehát nem egy kis 15 éves csitriről...

Szóval hová tűnt a lovagiasság? Hát oda, ahol a korrekt nőiesség... Az egyenjogúság, emancipáció és a többi liberális fäszság lehúzta őket a vécén...

2013. okt. 28. 13:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves 4es! 100% ban igazat adok Neked! Nő vagyok és igen vannak elvarasaim de a magas fenntartast nem feltetlen az autó jelenti! A ferjemnek nincs autója mégis megfelel számomra ameg a férj és apai kötelezettségeinek eleget tesz!
2013. okt. 28. 13:17
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhet még!

Érdemes beleolvasni a cikkbe, mert csalóka lehet a cím (kérdés)!

A fenti írás egy teljesen szubjektív vélemény, ami úgy tűnik mások véleményével is nagyrészt egyezik.

Én jobban szeretem az anyagiaktól mentes, ezért kevésbé problémás gesztusokat, mint ajtókinyitás, esőben a kabát nő fölé tartása(elvégre egy nőnek több problémát okoz az eső, haj, ruha stb miatt.. szerintem egyenesen illúzió romboló amikor egy férfi vinnyog jobban egy kis esőtől, mint a vele lévő nő..)(ez csak egy általam is tapasztalt példa volt)

Manapság sokan összekeverik a feminizmust vagy egyenjogúságot a férfiassággal és nőiességgel. A kettőnek nincs túl sok köze egymáshoz. Ha akarunk képesek vagyunk egyszerre egyenjogúak, toleránsak és férfiasak vagy nőiesek maradni.

Úgy gondolom, hogy kompromisszumra mindenképpen szükség van egy kapcsolatban, ezzel is formálják egymást, összecsiszolódnak a felek.

De ha ez nincs, akkor csak két önző ember kerget két különböző délibábot.

2013. okt. 28. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Szomorú ez az egész. Azt vettem észre, hogy az értelmes férfiak továbbra is gentlemanek, de az alsóbb rétegnél ez már kimúlt. :( Én nem várok anyagi javakat, de ők meg ezzel vannak megterhelve. Az értelmes férfi nem ezzel hódít.
2013. okt. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!