Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar baby és szerelem? Hogyan tovább? Ezen hogy lehetne túljutni?
Nem fogok a klisékkel jönni, hogy tökéletes kívül-belül, a pénze nélkül is randiztunk volna és ez az égben köttetett közöttünk... Mert nem erről van szó.
Tisztában vagyok a hibáival, azzal, miért is nem lenne ez működőképes közöttünk.
Alapból a +25 év a javára problémás, nem olyasmi, amire legyint az ember.
22 éves vagyok, ő 47. Más élethelyzetek, világlátás.
Megalomán, enyhén nárcisztikus, féltékenykedő (nyomkövető a kocsimban, telefonomban pl.).
Mégis szeretem, úgy érzem, hogy tényleg vele lennék minden nap, minden percben. De ez így nem jó, mert sokszor tényleg az érzelmeim irányítanak vele kapcsolatban, azt érzem, hogy kicsúszott a kezemből az irányítás. Nem vagyok a magam ura, csak úgy sodródom és mindegy, mi történik, csak maradjon az életem része.
Szeretnék úgymond "kiszeretni" belőle, visszaállítani a régi helyzetet, mikor még csak élveztem ezt az egészet (mert a szex jó az elejétől kezdve).
Ami nálam kiverte a biztosítékot, az a nyomkövető...értem, hogy ezer szállal kötődsz hozzá, de az ilyesminek sosincs jó vége. Ha "csak" enyhén nárci lenne, azt én személyszerint kontrollálni tudnám, de hogy minden lépésemről beszámoljak akaratomon kívül is, az nem kicsit beteges.
Szerintem most egy picit távolodj el tőle, és gondolkodj el azon, hogy anyagi javakért cserébe megéri-e prostituálódnod egy ilyen alaknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!