Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az beteg, hogy egy 3-4 hónapos kapcsolaton még 10 hónappal szakítás után sem tudok teljesen túljutni?
Én egy egyéjszakás kalandon nem tudok túljutni 10 hónap után, pedig azóta voltak mások is, annyira megfogott a csaj.
És bár annak ellenére, hogy tudom, teljesen "öngyilkosság" lenne vele komoly kapcsolatban lennii (hisz régóta van barátja), de amúgy egy nagyon mosolygós, kedves, aranyos, közvetlen lány aki mindemellett gyönyörű is.
Igazából én már kétszamjegyű férfi voltam a sorban akikkel megcsalta. :O
Épp ezért írtam, hogy komoly kapcsolatba lépni vele szerintem öngyilkosság lenne. De ez van, tényleg nagyon kedves és aranyos lányról van szó. Csak, hát...
Szóval nem beteges. Van az amikor úgy igazán megfogja valami a másikban.
Jaguar warrior: Kedves aranyos lány? Bocsi az offért de hogy mondhatjuk egy ilyen lányra hogy aranyos kedves mennyire jofej? :D tényleg nem bántásból de ez a viselkedés undorító és a gyomrom fordul fel tőle.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak. Nincs ezzel semmi baj. :) idővel elmúlik majd. Az hogy kit mennyi ideig 'gyászolsz' az nem feltétlen függ a kapcsolat hosszától.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!