Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az beteg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az beteg, hogy egy 3-4 hónapos kapcsolaton még 10 hónappal szakítás után sem tudok teljesen túljutni?

Figyelt kérdés

2018. márc. 6. 15:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
4 hónapos kapcsolat, lassan 1 éve nem tudok rajta túljutni. Életemben először voltam igazán szerelmes. Ha ez rólad is elmondható, akkor normális, mert minden ember máshogy és más tempóban dolgozza fel ezeket. :)
2018. márc. 6. 15:21
 2/20 A kérdező kommentje:
Korod és nemed, ha lehet tudni?
2018. márc. 6. 15:24
 3/20 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok és lány
2018. márc. 6. 15:27
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Én egy egyéjszakás kalandon nem tudok túljutni 10 hónap után, pedig azóta voltak mások is, annyira megfogott a csaj.

És bár annak ellenére, hogy tudom, teljesen "öngyilkosság" lenne vele komoly kapcsolatban lennii (hisz régóta van barátja), de amúgy egy nagyon mosolygós, kedves, aranyos, közvetlen lány aki mindemellett gyönyörű is.

2018. márc. 6. 15:28
 5/20 A kérdező kommentje:
Már csak azért is öngyilkosság lenne, mivel ha régóta van barátja és közben veled volt egyéjszakás kalandja, akkor a bizalom hosszú távon nem biztos, hogy meglenne közöttetek..
2018. márc. 6. 15:32
 6/20 anonim ***** válasza:
Miért nehéz rajta túllendülni?
2018. márc. 6. 15:42
 7/20 anonim ***** válasza:

Igazából én már kétszamjegyű férfi voltam a sorban akikkel megcsalta. :O

Épp ezért írtam, hogy komoly kapcsolatba lépni vele szerintem öngyilkosság lenne. De ez van, tényleg nagyon kedves és aranyos lányról van szó. Csak, hát...

Szóval nem beteges. Van az amikor úgy igazán megfogja valami a másikban.

2018. márc. 6. 15:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Hogy miért nehéz rajta túllenni? Nem tudom, mivel semmi olyat nem tudott, amitől elájultam volna.. talán az, hogy életemben először csesztek ki velem..
2018. márc. 6. 15:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne beteges... Én közel másfél évig nem tudtam elengedni,túltenni magamat egy lányon. Jó 3 éve ismertem (de nem tekintettem rá, mint potenciális nőként, pedig csinos és amugy számomra akkor is kivánatos volt), és csak fél évig voltunk együtt, és tulajdonképpen a távolság miatt zártuk le a kapcsolatunkat. Bár azóta eltelt 2 év, de mély nyomot hagyott bennem és azóta sem közelitette meg azt a szintet senki, de már nem hiányzik.
2018. márc. 6. 15:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaguar warrior: Kedves aranyos lány? Bocsi az offért de hogy mondhatjuk egy ilyen lányra hogy aranyos kedves mennyire jofej? :D tényleg nem bántásból de ez a viselkedés undorító és a gyomrom fordul fel tőle.

Hogy a kérdezőnek is válaszoljak. Nincs ezzel semmi baj. :) idővel elmúlik majd. Az hogy kit mennyi ideig 'gyászolsz' az nem feltétlen függ a kapcsolat hosszától.

24N

2018. márc. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!