Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beteg lennék? Bent ragadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg lennék? Bent ragadtam egy ördögi körben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem bent ragadtam egy kapcsolatban ami Nekem a legkevésbé sem jó. A párommal 2 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom ( 20 éves vagyok). Nem érzem tiniszerelemnek, annál sokkal több. Viszont nem vagyok boldog, mivel nem tudok benne 100%san megbízni. Többször kimondtam már, hogy vége ennek így nincs értelme, viszont annyira érzékeny vagyok hogy a szakítást egyáltalán nem tudom elviselni, ezért rendszeresen megalázkodva visszakönöyrögtem magam. Ergó benne ragadtam a kapcsolatban, sehogy sem tudok belőle kimászni, mert lehetetlennek tartom hogy fel tudnám dolgozni a szakítást. Mit tennétek a helyemben? Lehet nevetséges, de már az fordult meg a fejemben hogy szakemberhez kellene fordulnom

2015. szept. 23. 14:04
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
0%
Szulj neki gyereket oszt szevasz.
2015. szept. 23. 14:08
 2/36 anonim ***** válasza:

miért nem tudsz benne megbízni?

másban megtudnál?

22F

2015. szept. 23. 14:08
 3/36 A kérdező kommentje:
Volt előttem egy kapcsolata, és ott rendszeresen megcsalta a lányt. nem vagyok biztos benne, hogy velem is ezt tenné, de egy ilyen emberben nem tudok 100%-ig megbízni
2015. szept. 23. 14:10
 4/36 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi de nem kellenek privátban az üzenetek hogy mekkora gyökér vagyok, nyilván ha tudnék túllépnék a dolgon. nem kioktatást kérek, tanácsot
2015. szept. 23. 14:11
 5/36 anonim ***** válasza:
Cseszheted, ha nem fogadod meg a tanácsokat és homokba dugod a fejed.
2015. szept. 23. 14:13
 6/36 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kérek, hanem tanácsot!
2015. szept. 23. 14:13
 7/36 anonim ***** válasza:
Ide is kiírom: Ne csinálj magadból hülyét!
2015. szept. 23. 14:14
 8/36 A kérdező kommentje:
Ide is leírom kedves 62%os ahogy üzenetben is leírtam neked 3szor, hogy elsőre felfogtam az üzeneted és köszönöm nem kérek belőle,nem szolgál a javamra.
2015. szept. 23. 14:18
 9/36 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk szakíts. Nem szakítasz.

Azt mondjuk ne szakíts. Azt mondod nem vagy boldog és szakítani akarsz. De utána visszakönyörgöd magad. Ördögi kör...

A tanácsom: Tedd azt amit akarsz!

22/F

2015. szept. 23. 14:18
 10/36 anonim ***** válasza:
Üzenetben nem írtad le, mert nem írtam neked egy szót sem privátban
2015. szept. 23. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!