Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg lennék? Bent ragadtam egy ördögi körben?
Figyelt kérdés
Úgy érzem bent ragadtam egy kapcsolatban ami Nekem a legkevésbé sem jó. A párommal 2 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom ( 20 éves vagyok). Nem érzem tiniszerelemnek, annál sokkal több. Viszont nem vagyok boldog, mivel nem tudok benne 100%san megbízni. Többször kimondtam már, hogy vége ennek így nincs értelme, viszont annyira érzékeny vagyok hogy a szakítást egyáltalán nem tudom elviselni, ezért rendszeresen megalázkodva visszakönöyrögtem magam. Ergó benne ragadtam a kapcsolatban, sehogy sem tudok belőle kimászni, mert lehetetlennek tartom hogy fel tudnám dolgozni a szakítást. Mit tennétek a helyemben? Lehet nevetséges, de már az fordult meg a fejemben hogy szakemberhez kellene fordulnom2015. szept. 23. 14:04
31/36 anonim válasza:
Pedig egyszer megunja,hogy vissza fogadjon.Talál mást.
32/36 A kérdező kommentje:
Abban viszont biztos vagyok, hogy másra nem cserélne le. Nem lenne olyan, hogy talál mást, tudja hogy kifogta a főnyereményt.
2015. szept. 23. 19:03
33/36 anonim válasza:
Nem bántani akarlak de hidd el egyszer megunja!
34/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. szept. 23. 19:20
35/36 anonim válasza:
Fogadd meg őket és ne légy butuska!
36/36 anonim válasza:
főnyeremény xd Ha ennyire elvagy magaddal, akkor miért is hiszed azt, hogy lehet téged is megcsalna? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!