Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beteg lennék? Bent ragadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg lennék? Bent ragadtam egy ördögi körben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem bent ragadtam egy kapcsolatban ami Nekem a legkevésbé sem jó. A párommal 2 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom ( 20 éves vagyok). Nem érzem tiniszerelemnek, annál sokkal több. Viszont nem vagyok boldog, mivel nem tudok benne 100%san megbízni. Többször kimondtam már, hogy vége ennek így nincs értelme, viszont annyira érzékeny vagyok hogy a szakítást egyáltalán nem tudom elviselni, ezért rendszeresen megalázkodva visszakönöyrögtem magam. Ergó benne ragadtam a kapcsolatban, sehogy sem tudok belőle kimászni, mert lehetetlennek tartom hogy fel tudnám dolgozni a szakítást. Mit tennétek a helyemben? Lehet nevetséges, de már az fordult meg a fejemben hogy szakemberhez kellene fordulnom

2015. szept. 23. 14:04
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Minek jöttél vele össze ha nem bízol benne? Ja, hogy akkor még nem ismertétek egymást.. ééértem. Jó buli ismeretlennel összejönni :D úgyhogy magadnak csináltad.
2015. szept. 23. 14:24
 12/36 A kérdező kommentje:
de ostoba vagy Te ulolsó. 4 hónapon keresztül ismerkedtünk Te szerencsétlen.
2015. szept. 23. 14:30
 13/36 anonim ***** válasza:
ez igen :D
2015. szept. 23. 14:31
 14/36 A kérdező kommentje:
Látom megtalált engem a gyakorikerdesek valaszadóinak a krémje
2015. szept. 23. 14:33
 15/36 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de egy kérdést kaptam és azt szerintem megválaszoltam :)
2015. szept. 23. 14:36
 16/36 A kérdező kommentje:
Ellentétben Veled, nem tudom miért kommentálsz, amikor nyilvánvaló hogy eléggé padlón vagyok és még bele próbálsz rúgni ismeretlenül egy emberbe.
2015. szept. 23. 14:40
 17/36 anonim ***** válasza:

ezt az ördögi kört te hoztad/hozod létre újra és újra...

ha akarnál kiléphetnél belőle ahhoz elég erősnek kellene lenned...

viszont ha tudod milyen volt, lehet soha nem fogsz benne bízni, egy kapcsolatban fontos a bizalom...lehet ő hűséges, de te mégsem hiszed el...

ha tényleg nem tudsz benne megbízni jobb lenne végleg véget vetni ennek...

2015. szept. 23. 14:42
 18/36 A kérdező kommentje:
és létezik hogy valaki erre mégsem képes?
2015. szept. 23. 14:44
 19/36 anonim ***** válasza:
nem rúgok beléd, de ne legyél paraszt, mert az nem túl vonzó...
2015. szept. 23. 14:52
 20/36 A kérdező kommentje:
Előre leírtam , hogy nem kell a kioktatás. senki sem tudhatja a válaszadók közül, hogy én mennyire ismertem a párom amikor összejöttünk, valamint a kérdésre sem válaszolt a Kedves. És igen elég gyorsan felmegy bennem a pumpa, valószínűleg rossz ötlet volt ide kiírnom a problémámat
2015. szept. 23. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!