Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beteg lennék? Bent ragadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg lennék? Bent ragadtam egy ördögi körben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem bent ragadtam egy kapcsolatban ami Nekem a legkevésbé sem jó. A párommal 2 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom ( 20 éves vagyok). Nem érzem tiniszerelemnek, annál sokkal több. Viszont nem vagyok boldog, mivel nem tudok benne 100%san megbízni. Többször kimondtam már, hogy vége ennek így nincs értelme, viszont annyira érzékeny vagyok hogy a szakítást egyáltalán nem tudom elviselni, ezért rendszeresen megalázkodva visszakönöyrögtem magam. Ergó benne ragadtam a kapcsolatban, sehogy sem tudok belőle kimászni, mert lehetetlennek tartom hogy fel tudnám dolgozni a szakítást. Mit tennétek a helyemben? Lehet nevetséges, de már az fordult meg a fejemben hogy szakemberhez kellene fordulnom

2015. szept. 23. 14:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%
Jelentgetheted a válaszaimat. Te tényleg nem vagy komplett.
2015. szept. 23. 15:02
 22/36 A kérdező kommentje:
Te nem értetted meg elsőre, hogy nem vagyok kíváncsi a véleményedre, szerintem Neked van problémád hogy nem fogod fel és még mindig Nekem írogatsz
2015. szept. 23. 15:04
 23/36 anonim ***** válasza:
Beléd szerettem :D
2015. szept. 23. 15:16
 24/36 A kérdező kommentje:
:) :) :) :) :)
2015. szept. 23. 15:22
 25/36 anonim ***** válasza:
na, mosolyogsz végre :)
2015. szept. 23. 15:23
 26/36 anonim ***** válasza:

Ha nem jo felesleges tapicskolni a sz*rban.

Hidd el hasonlo helyzetben voltam, rola utobb minden ki is derult. Banom, hogy nem elobb szakitottunk. Azota uj ember vagyok, aki nem gorcsol semmin, senkin, pedig en is olyan kis megalkuvo es naiv volt, mint te. Rossz arra az idoszakra vissza gondolnom.

Vannak barataid?

2015. szept. 23. 16:18
 27/36 anonim ***** válasza:

kérdező, ne válaszolj a téged cseszegtetőknek, mert csak egyre többen lesznek :D

csak saját elhatározásból tudsz változtatni, nagy tanácsra ne számíts.. nem hinném, hogy beteg vagy, csak nincs semmi akaraterőd.

boldog vagy? nem. akarsz az lenni, igen. akkor szakíts végleg.

ennél nincs jobb tanács

2015. szept. 23. 17:26
 28/36 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :(
2015. szept. 23. 17:52
 29/36 anonim ***** válasza:
Azèrt mert az elöző kapcsolatát megcsalta, nem biztos,hogy tèged is megfog.De ha nem bizol benne akkor annak a kapcsolatnak semmi esèlye.El kell engedned.Ès ha lesz új kapcsolatod kell egy kis bizalom!
2015. szept. 23. 18:44
 30/36 A kérdező kommentje:
De még most is azon gondolkodom hogy lehetne megoldani az egészet
2015. szept. 23. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!