Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az beteg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az beteg, hogy egy 3-4 hónapos kapcsolaton még 10 hónappal szakítás után sem tudok teljesen túljutni?

Figyelt kérdés

2018. márc. 6. 15:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ami érdekes, hogy ő maga a szakítás óta nem hiányzik. Nem akarok vele lenni, nem halok meg a hiányától, csak valahogy gyakran motoszkál a fejemben és ez elég fárasztó.
2018. márc. 6. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Aranyos, beszédes, kedves, közvetlen, nem félt fizikai kontaktusba lépni (legyen az egy sétálgatás közbeni vállérintés), stb.

Csak hát emelett hazug, csapodár és folyamatosan magát győzködi, hogy ő bizony szerelmes. Ez van, senki sem tökéletes.

2018. márc. 6. 16:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Egy ilyen nő mellett csak szenvedés lenne az életed, akármennyire aranyos, beszédes, közvetlen. Pont emiatt olyan kikapós. És ezt élvezi.
2018. márc. 6. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Akar csak a tavalyi baratnom. Szerelmesnek tartotta magat, aztan visszament a volt baratjahoz (engem meg egyik naprol a masikra dobott, ugy hogz korabban visszakonyorogte magat). Mint kiderult elotte volt neki vagy 20, kb. 20 evesen. Raadasul pszichologiat hallgatott.
2018. márc. 6. 16:14
 15/20 A kérdező kommentje:
És miért ment vissza, illetve korábban miért szakított a volt barátjával?
2018. márc. 6. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Tehát kicseszett veled. Nem is ő hiányzik, de gyakran gondolsz rá... vagy inkább arra, ahogy kicseszett veled?

Ha velem kicsesznek, de magára az emberre már nem vagyok kíváncsi, akkor gyakorlatilag a saját egóm csinál ki, nem maga a helyzet. Zavar, hogy valaki kibabrált velem és én ez ellen nem tudtam tenni, hagytam magam. Oroszlán vagyok, büszke vagyok, nem bírom ha ebbe belegázolnak, ez van.

Nekem ilyen esetben csak is az segít, ha elmondhatom a véleményemet az illetőnek.

Pl. két éve volt egy "kapcsolatom". Elég bonyolult, úgy viselkedtünk, mintha egy pár lennénk, de ő ezt nem kívánta kapcsolatként felvállalni. Én leléptem, ő szó nélkül tudomásul vette. A büszkeségemet sértette, hogy nem akart engem teljes valómban és simán elengedett, ezért léptem tovább nehezen. Akkor, amikor kiléptem az életéből eldöntöttem, hogy nem akarom őt párként, férfiként és ehhez tartom is magam, még is b*szta a csőrömet (már bocsánat), hogy nem kellettem neki. Aztán az évek múltával rájöttem, hogy nem én nem kellettem neki, hanem senki... A mai napig csak "szórakozik" a nőkkel. Találkoztunk nem rég és egy részeges estén őszintén elmondtam neki a véleményemet arról az időszakról, arról hogy megbántott, hogy nem így akartam, hogy mi zavart benne, stb.

Jól esett kimondani, ami érlelődött bennem és azóta érzem azt igazán, hogy túl vagyok rajta, pedig évek teltek el azóta és már rég másé a szívem. :)

Javaslom neked is ezt a módszert és tojni kell rá, ha a másik nem kíváncsi a mondandódra. Reagálnia sem kell rá, csak mond a szemébe, ami kikívánkozik, aztán hátat fordítani és elmenni.

2018. márc. 6. 16:57
 17/20 anonim ***** válasza:

10 évvel ezelőtt volt egy 3 hónapos kavarásom (nem voltunk kapcsolatban, annak indult, de nem az lett belőle, utána lefeküdtünk, majd mégegyszer, aztán eltűnt az életemből.)

4(!!!) évbe telt elfelejteni, úgy, hogy közben kapcsolatban voltam, és gyerekem is született.

Mire túl jutottam rajta, még a kapcsolatom is véget ért (nem miatta).

2018. márc. 6. 17:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Könyörgött, hogy fogadjam vissza mert engem szeret (az egyik randi végén lelépett), majd még1x eljátszotta. Korábban le is írtam a teljes sztorit. Eléggé kiakadtam rajta. Kb. 8 hónapig tartott mire túljutottam a dolgon, de most sem tudom mit tennék ha meglátnám. Mondjuk kevés az esély rá mert Bp.-re költözött az MSc tanulmányai miatt.
2018. márc. 6. 20:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok a legtöbbet, hogy kicseszett velem és hogy igazából nem is voltunk egymáshoz valók, ilyen nőre korábban rá sem néztem volna.
2018. márc. 7. 07:40
 20/20 anonim ***** válasza:

4-5 hónapos kapcsolaton 2,5 év alatt sem jutottam túl.

Nem beteges, csak emberi.

2018. ápr. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!