Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ezen túljutni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezen túljutni?

Figyelt kérdés
Egy köpésre lakunk az exemmel. ÉS többet nem fogjuk egymást látni. Megharagudott rám, szakított, és több hónapja nem beszélünk. Mint ember hiányzik, de nem írhatok rá, mert nem kíváncsi rám, legalábbis ezt gondolom. Tanács? Kíváncsi is vagyok mi van vele. Valaki hasonló cipőben?

2013. okt. 23. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra az '1 köpés'?
2013. okt. 23. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez tudom, hogy ez közhelyes baromságnak fog tűnni, de én ráírnék a helyedben :)

Az idő minden sebet begyógyít, ezt szokták mondani, és nem egy olyan esetről tudok, ahol egy év elteltével újra kezdték. Jelen esetben igaz csak néhány hónapról van szó, és azt se tudjuk mivel bántottad meg, és hogy ő milyen mentalitású.

De igazából vesztenivalód nincs, én ráírnék a helyedben. Legrosszabb esetben váltottatok néhány szót

2013. okt. 23. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit jelent számodra az '1köpés'?

1 utcát,

1 kerületet,

1 várost

1 országot?

2013. okt. 23. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
bocsi a megyét kihagytam
2013. okt. 23. 23:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Most miért olyan fontos ez? Nem a távolság miatt szakított velem. Egyébként egy városban és körülbelül fél órányira tömegközzel lakunk egymástól. Így már kielégítő a válasz? :)
2013. okt. 23. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Fél órára? Egy azon kerület?
2013. okt. 24. 00:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Te most viccet csinálsz a kérdésemből? Az egy köpés számomra azt jelenti, h baromi közel van. Még véletlenül össze is futhatnék vele, ha véletlenül azon a környéken lennék. Számomra ezt jelenti. Amúgy nem egy kerületben lakunk.
2013. okt. 24. 00:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Vagy ugyanebben a sziituban vagy. :) írjál rá, nekem is azt javasolták. :)
2013. okt. 24. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!