Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elcsesztem az életem. Hogy lehet túljutni ezen?
Annak idején, még általánosban volt jópár csak, jóban is voltunk. Az egyikkel egész nyáron MSN-eztem 8. után, egy középiskolába jártunk csak más osztályba. Tudom, hogy többet akart, mint barátság, de én nem. Egyáltalán nem tetszett. Aztán megszakadt közöttünk a kapcsolat és hihetetlen jó nő lett belőle.
Középiskolában volt összesen 20 csaj, fele foglalt, fele csúnya. 16-17 évesen nem érdekelt a dolog, úgy voltam vele, hogy "majd lesz" valami, előttem még egy egész élet.
De aztán nem lett. Tudom, az én hibám is, mert nem járok el sehova de nem hiányzik egy büdös-füstös disco tele részegekkel. Ez nem az én világom.
Itt vagyok 20 évesen, az ismerőseim 95%-a hímnemű. Ha meglátok az utcán egy csókolózó pár, egyszerűen idegesít a látványa, és mindig úgy vagyok vele, hogy "a k*rva anyját, nekem miért nem jutott senki?" Komolyan, rühellem a szerelmeseket. Ott van 14-15 évesen és boldog én meg itt vagyok 20 évesen egyedül.
Nem hiszem, hogy a külsőmmel vagy gond lenne, magas vagyok, vékony és a 40 körüli nők túlnyomó része szerint jóképű.
Hogy tudnék változtatni a helyzetemen?
Ugyanez van itt is, tesó! :-D
19/F
Menjünk csajozni együtt! :-D
na meg azért a pozitivitás is sokat nyom a latba. az látszik már kívülről az emberen ha nagyon kétségbeesetten keres valakit.
az pedig a nők számára eléggé taszító.
el kell lazulni, még fiatal vagy. járj el olyan helyekre ahol vannak csajok.
csak pozitívan.
Ne aggódj. :)) Nagyon fiatal vagy még. 20 éves vagy. Nekem 24 évesen volt először barátom, de most már ő a családom. Gyerekeink vannak, és szép család vagyunk. :))
29/N
Sok sikert!
Ez nem elcseszés.
Na az ÉN életem viszont bőőven el van cseszve! Hacsak nem sikerül előkapnom 100 rugót szerdáig...
Fogadd mély együttérzésemet!:)
Itt vagyok 24 évesen és még nem volt barátnőm. Én is úgy érzem, hogy elszúrtam a tini éveimet, amit kb. soha nem fogok visszakapni. Szar érzés amikor rádöbbensz. :)
Buliztam, ittam, egyéb hülyeségeket csináltam. De a lányok nem érdekeltek, mert ÉN hülye szerelmes voltam egy lányba, aki igazából le se sz@rt. Mindig reméltem, hogy lehet köztünk valami, mert az elején úgy nézett ki a dolog.
Barátok, haverok sincsen már, mert én tovább akartam lépni. Na jah.
Most meg már azt se tudom, hogy kezdjek bele az egészbe. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!