Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érintene, ha már kezdenéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érintene, ha már kezdenéd elfelejteni, de újabban gyakran belefutsz?

Figyelt kérdés

egy férfi, akit szerettél, a dolog véget ért, eltelt 1 év, már majdnem túl vagy rajta, aztán egyszer csak feltűnik azokban a facebookos kommentszekciókban, ahobá szoktál kommentelni, de ahol korábban őt soha nem láttad felbukkanni.

csak ma este 4 kommentszekcióban láttam, több száz ember között is észrevettem.

de az elmúlt hetekben hetente legalább kétszer, háromszor hasonló módon.

ez már kezd túllépni azon, hogy puszta véletlen.

eddig sosem, most meg hirtelen igen, ő is ott van?

ráadásul mindig néhány perc eltéréssel kommentel ugyanoda, ahova én is.

Fb-n nem vagyunk már ismerősök.

2023. aug. 24. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Többet nem komnentelnék arra egyáltalán, sőt eszembe jutna miért nem működött az egész és mindenáron azon lennék, hogy figyelembe se vegyem.

Hiszen megbántott, hiszen nem lett jó vége, hiszen nem ír, hiszen le se tojj...

2023. aug. 24. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ez az algoritmus miatt van. Feldobja neki hogy írtál oda. Nekem is szokott ilyet csinálni. Aztán miattad vagy tőled teljesen függetlenül leírja a véleményét.
2023. aug. 24. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Sajnálnám hogy nem lehetek vele mert nemnormális. Sajnalnám hogy nemnormális. Illetve sajnálom anélkul is hogy látnám.

De ha naponta látnám, naponta kéne ezzel szembesülnöm.

És rámhajtana. Zaklatna. Meg se tudnék szabadulni töle. Igy is nehéz volt. Egy horror.

2023. aug. 24. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha letiltod, utána már nem lesz ilyen gondod. #2
2023. aug. 24. 21:38
 5/11 A kérdező kommentje:

de korábban sem voltunk felvéve egymásnak ismerősnek, mert nekem úgy van állítva a fiókom, csak csetelésre használtuk.

nem értem ezt az algoritmus-dolgot, mi ez?

másokba akkor miért nem futok bele ilye módon, akiket még ismerek??

én ezrekbe a kommenbtszekciókba hónapok óta rendszeresen szoktam irkálni, de őt előttesosem láttam kommentelni...

nem akarom letiltani, mert abból sejtené, h. még vannak érzéseim, a negatív érzés is érzelem.

csak nem értem, hogyhgogy ennyiszer látom? ír vmi tök értelmetlen kommentet, csak hogy írjon.

2023. aug. 24. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Ír, én is írok a kérdésed alá,most akkor oda vagyok érted? Miért magyarázol be magadnak fölösleges dolgokat?🤔
2023. aug. 24. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem pl az exed küldött.
2023. aug. 24. 21:48
 8/11 A kérdező kommentje:

6

de ostoba hozzászólás, ezért tényleg kár volt írnod!

mit magyaráztam be?!

igenis furcsa, hogy belefutok ott, ahol eddig soha, és hogy több száz ember közül egyáltalán észreveszem!

ez tény, hogy ott van!

és miért ne gondolkodhatnék el ezen?

trollkodással állj le, ez egy kérdezős oldal! nem kell tőled engedélyt kérnem, hogy kérdést írjak ki!

2023. aug. 24. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Zuckerberg, Bill Gates és Soros úgy gondolják, hogy az általuk kívánatosnak tartott világrendet szolgáló utódot tudna neked nemzeni az exed, ezért terelgetnek titeket egymás felé.
2023. aug. 24. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Te vagy az a valakiakivalaki nevű?
2023. aug. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!