Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy pasi akivel ismerkedtü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi akivel ismerkedtünk de többször is eltűnt ismerkedés alatt. Nem tudom elfelejteni, mit csináljak? Olyan jó volt vele beszélgetni. Még nem találkoztunk, megint eltűnt.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 12:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem komoly kapcsolatra ne számíts tőle.

Ha a beszélgetéssel beéred vagy azzal hogy néha szexelgettek, akkor írj neki.

Ha ennél többet szeretnél, akkor keress mást akivel jól érzed magad!

2023. ápr. 28. 12:20
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Mással is lehet jót beszélgetni, nemcsak ez az egy férfi volt, akivel ez működött. Ha egy férfi szeretne veled lenni, akkor nem fog eltűnni, hanem gördül tovább a kommunikáció.

Lennél vele ezek után, hogy már az elején eltűnik? Bíznál így benne? Ez így nem meggyőző…

2023. ápr. 28. 12:21
 3/31 anonim ***** válasza:
Tehat csak online.. chaten sokkan jobbak ,erdekesebbek mint eloben es van ez forditva is.
2023. ápr. 28. 12:28
 4/31 anonim ***** válasza:
Sokan*
2023. ápr. 28. 12:33
 5/31 anonim ***** válasza:
53%

De szánalmas vagy. 😂😂😂

Majd ha megkettyint (sokszor), de többet nem szeretne tőled, vagy kiderül, hogy barátnője van, akkor is áhítozz utána.

2023. ápr. 28. 12:36
 6/31 anonim ***** válasza:

Vannak lehetőségek:

1. Van párja

2. Több nővel ismerkedik, és te hátrébb vagy a sorban

3. Igazából csak szórakozik, nem olyan fontos neki ez az egész

4. Szétszórt

5. Van valami, ami sokkal fontosabb neki, pl munka, és nem igazán tud rád időt szakítani

6. Lehetetlenül sok szerencsétlen véletlen jött közbe

2023. ápr. 28. 13:35
 7/31 A kérdező kommentje:

5ös: miért vagyok szánalmas?

6os: Mit lehet tenni?

2023. ápr. 28. 13:47
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy az, mert még nem is taliztatok és nem is akar.
2023. ápr. 28. 13:53
 9/31 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
53%

6: Nálam a négyes nagyon dominál. Ritkán még a hatos pont is becsúszik.

Szóval nálam a négyes dolog miatt a való életben is elég extrém dolgokat tudok "elfelejteni"... Nem direkt van, csak soxor zsong a fejem és ilyen vagyok amióta az eszemet tudom. Ezt úgy javítottam az évek folyamán, hogy előre kikészítem a dolgokat, vagy digitális cetliket* vagy ritkán hagyományos cetliket hagyok magamnak.

*Messengeren magamnak írok fel dolgokat. xD

Szóval nem kell egyből ítélkezni, ahány ember, annyi személyiség, annyi körülmény. stb. :)

Kedves kérdező meg legyen egy pöttyet konkrétabb a szándékait illetően. XXI-ik században már nem ciki a hölgyeknek sem érdeklődni, óvatosan rákérdezni, hogy mit szeretne hosszútávon (az éppen aktuális kommunikációtól). :)

2023. ápr. 28. 15:12
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
És azt tudod egyáltalán hogy néz ki?
2023. ápr. 28. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!