Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életetekben, hogy valakivel csak ismerkedtetek de nem jött össze valamiért, majd pár hónappal vagy évvel később találkoztatok és jó volt minden?
Ismerősi körben is tapasztaltam már ilyet és velem is előfordult már egyszer.
Valakivel megismerkedtem és minden jó ami eddig történt, csak az időzítés nem egyikőnk számára sem. A múltban történt dolgokat még fel kell dolgoznunk. Elengedtük egymás kezét mert nem akartuk a másikat magunk miatt bántani. De amióta csak először beszéltem vele mindig különleges érzés fog el vele kapcsolatban. Érzem és bízom benne, ha nekünk együtt kell lennünk akkor együtt leszünk.
Nekem még biztos van pár hónapra szükségem, hogy elhagyjam a múltbéli sérelmeket, hogy ne a jövőbeli páromat bántsam, neki is van még amit el kell engednie.
Ha kb pár hónappal / fél évvel később találkozunk akkor szerintem tovább tud haladni a kapcsolatunk, viszont nekem sok mindenben segített a találkozásunk, sok hibámat felismertem.
Nem beszéltünk meg semmi konkrétumot, érdemes abban bízni, ha együtt kell lennünk akkor együtt is leszünk? Vagy engedjem el mert nem véletlenül alakult így? Valakivel történt hasonló?
Úgy érzem karmikus a kapcsolatunk
hallottam ilyenről. egyről. szóval van ilyen, de nem sok.
szerintem az esélyesebb (és izgalmasabb), hogy belemenni minden ellengondolat ellenére és megnézni mi lesz. ha ilyen nehéz körülményeket átvisz a dolog az össze is köthet jobban. de ha nagyon durvák a sérülések lehet nem. nehéz. de biztosra menni egyik irányba sem lehet. de szerintem ha ott a megfelelő személy akkor jobb elfogadni, hogy most ez lesz, mint kibúvót keresni, meg megfelelőbb helyzetre várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!