Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék valakit elfelejteni, akivel elbénáztam az esélyemet?
Megismerkedtem egy férfival 3 hónappal ezelőtt akivel kölcsönösen nagyon vonzódtunk egymáshoz, megvolt a kémia, a közös hullámhossz, a közös érdeklődés. Sajnos nekem baromi sok minden összejött az életemben, depis voltam, nem tudtam ebbe a kapcsolatba annyi energiát tenni, keveset találkoztunk. Türelmes volt egy ideig, jókat beszélgettünk. Aztán most, hogy helyre álltak a dolgok az életemben és szorosabbra akartam volna fűzni a szálakat, kibökte hogy egy ideje van valakije.
Romokban vagyok, és nagyon mérges vagyok magamra, mert ez az én hibám, hogy ennyi ideig függőben hagytam.
Próbáljak meg még küzdeni érte, érdemes? Vagy engedjem el és tanuljak az esetből? Nagyon szomorú vagyok.😪😪
25/N
Neem, nem kell. És legfőképpen nem a te hibád. Ha nem álltál készen egy kapcsolatra, akkor nagyon jól tetted, hogy nem kezdtél bele.
Hosszú távon mindenképp jobban jársz majd azzal, hogy most már magabiztosabban állsz az élethez, hogy rendbe raktad a dolgaidat.
Az szívás, hogy ő közben inkább talált mást... de ne emészd magad ezen, hiszen tényleg nem voltatok együtt... lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!