Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokkal ezelőtt ismerkedtünk de megszakadt. Nem tudom elfelejteni őt. Érdemes felkeresnem vagy hagyjam a fenébe?
O szakitotta meg az ismerkedest, eltunt, en letiltottam. Aztan ra 2 honapra visszatert bocsanatot kert (ekkor egy masik helyen beszeltunk nem ott ahol elotte ismerkedtunk)valtottunk par mondatot de nem hittem el neki semmit , letiltottam ott is. Mar nem akartam ot mert kiabrandultam belole azert mert eltunt.
Azota sem megy ki a fejembol es banom hogy nem adtam neki még egy eselyt, felszeretnem venni vele a kapcsolatot csak az a baj nem tudom elfelejteni hogy eltunt es felek hogy ujra ez tortenne..szerintetek?
Azzal indokolta, hogy annyi az elete hogy dolgozik es alszik (egybekent szerintem nem hazudik) en ezt nem tudtam megerteni es elege volt abbol hogy mindig magyarazkodnia kellett mikozben aludni sem volt ideje. Nem akart nemet mondani nekem, mert tudta hogy kesobb megbanja ezert eltunt. Mondta hogy keresni akart, de eloszor halogatta, aztan mar szegyellte magat es vegul nem keresett. De nem is tudott volna mert letiltottam egybol amint nyilvanvalo volt szamomra hogy eltunt.
De a masik dolog meg az, hogyha akkor nem volt ram ideje, arra hogy kapcsolatot alakitsunk ki, akkor most sem lenne ugyanugy mivel az elete semmit nem valtozott
"De a masik dolog meg az, hogyha akkor nem volt ram ideje, arra hogy kapcsolatot alakitsunk ki, akkor most sem lenne ugyanugy mivel az elete semmit nem változott"
Ezt vésd az eszedbe, ne írj neki, inkább mással ismerkedj, mert úgyse lenne ideje rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!